Business Class

Bliv klædt godt på til netværksmøderne med disse tricks

netværk_web

Går du tit og ofte til netværksmøder? Får du nok ud af møderne? Hvis disse to spørgsmål fanger din interesse, så har du god grund til at læse med her. Denne artikel vil nemlig give dig et par gode tips til, hvordan du får det maksimale ud af dine netværksmøder.

Visitkort er altid en god ide
Visitkort er en god ide – og sådan er det. Visitkortet er hurtigt og nemt at bytte med hinanden. Derudover er det også nemt at kontakte dig, da det gode visitkort selvfølgelig indeholder alle dine kontaktoplysninger.

Derudover er det også en meget nem måde at udveksle kontaktoplysninger med hinanden på. Det er bl.a. derfor, at visitkortet er så populært og effektivt som det er.

Hos Trykbestilling kan du i øvrigt få en super god pris på visitkort. Forhandleren er uden tvivl værd at se nærmere på, hvis du er selvstændig og gerne vil have god kvalitet for pengene.

Skil dig ud med en plakat på væggen
Hvis du gerne vil skille dig lidt ud fra mængden til netværksmødet, så er det en god ide at lave en plakat med din virksomhed eller dig som person. Denne plakat kan du så hænge op i det lokale du befinder dig i.

På den måde kan interesserede meget hurtigt få et indblik i, hvem du er og efterfølgende kontakte dig, hvis de gerne vil indgå et samarbejde, købe noget eller lignende.

Det er i øvrigt en rigtig god ide at fragte din plakat i et paprør. På den måde undgår du, at den bliver krøllet eller grim under transport. Det er muligt at få paprør til næsten ingen penge, hvorfor det er en omkostning du ikke behøver at tænke nærmere over.

Inden du går til mødet: Hvad vil du have ud af det?
En anden ting der er værd at tænke over, det er selvfølgelig udbyttet af netværksmødet. Derfor er det en god ide at spørge sig selv, inden du går til mødet, hvad du egentlig ønsker at få ud af det.

Nye kunder? Nye venner? Nye samarbejdsaftaler? Større netværk? Gør dig nogle tanker om, hvad DU gerne vil have ud af mødet på forhånd. På den måde vil du alt andet lige få meget mere ud af netværksmødet.