Business Class

WORKWEAR

 Hvis du mangler et par sikre stilråd til arbejdsgarderoben, eller bare mangler at give den et pift til foråret, har vi et par gode, stilrene tips klar til dig.

ralph

Skjorten
Enhver stilfuld mand med respekt for sig selv og sin garderobe ejer flere skjorter i enkelte farver og kvaliteter. Det altid sikre valg for dig, er den lyseblå skjorte, som sidder perfekt. Den type skjorte kan du bruge til enhver lejlighed og du udstråler seriøsitet og ikke mindst at du har styr på tingene, når du ifører dig denne type skjorte.
Hos magasin.dk finder du et stort udvalg i skjorter til mænd. De har altid de klassiske farver og snit på lager, så du aldrig mangler en skjorte til arbejdsgarderoben.

 

tiger-of-sweden-taske-14325597-1000x1000 - Copy

Tasken
Hvis du vil fuldende dit seriøse workwear look, så skal du investere i en lækker lædertaske. Tiger of Sweden er eksperter i lækre lædertasker, som kan indeholde computer og dine vigtigste papirer til kontoret.

 

herresko

Skoene
Sidst men absolut ikke mindst, er skoene vigtige for, at du kan fuldende det klassiske workwear look. En god rettesnor er at sko, bælte og taske er holdt i samme farvenuance – hvad enten det er sort, cognac eller mørk brun. Her finder du et stort udvalg af lækre skindsko, så din workwear garderobe kan blive komplet.