Business Class

guldnummer firmafon

Gør din virksomhed professionel med et guldnummer

Når vi ser reklamer i fjernsynet, der tilbyder en form for rådgivning, bliver der ofte nævnt et telefonnummer, som er nemt at huske. For at optimere din virksomhed og gøre det nemt for dine kunder at kontakte dig, kan du få et såkaldt guldnummer.

Et godt førstehåndsindtryk

Efter at have set en reklame et par gange, husker mange af os ofte det nævnte telefonnummer, fordi det er enkelt og lige til. Hvis du ønsker at gøre det nemt for dine kunder at kontakte dig, er det helt klart en oplagt mulighed. Udover at gøre det nemt, så ser det mere professionelt ud, hvorfor der allerede fra start af er en tillid fra kunden til din virksomhed. Både lyd og billede er vigtigt for et godt førstehåndsindtryk, og netop derfor gør de fleste virksomheder og butikker en stor indsats for at have en indbydende facade, et smart logo eller et telefonnummer, der sidder fast i kundernes bevidsthed.

Det bedste til din virksomhed

Et guldnummer kan du få hos Firmafon. Det koster det fra kun 89 kroner om måneden og er uden binding, så hvis du mod forventning skulle vælge at skifte til et andet tilbud efterfølgende, så kan du beholde nummeret og dermed gøre det lettest muligt for både dig og dine kunder. Har du særlige ønsker til dit guldnummer, kontakter du blot Firmafon, hvorefter du modtager en liste med ledige numre. Derudfra kan du vælge et nummer, der passer bedst til din virksomhed. Med i købet får du også Firmafons omstillingsløsning, så din kundeservice bliver endnu bedre. Et guldnummer kommer altså både kunder og din virksomhed til gode.