Business Class

Viborg Kommune styrker industrien

DSC04189

 

Med åbningen af Center For Industri (CFI) sættes der ekstra kræfter ind på at fastholde og udvikle Viborg Kommunes position som en af Danmarks førende industrikommuner.

Det var en glad Viborg-borgmester, der mandag den 11. maj stod i spidsen for den officielle åbning af CFI.

– Viborg Kommune er en vækstkommune, siger borgmester Torsten Nielsen. Vi har markant tilflytning, vi har en iøjnefaldende lav ledighed, og 6 ud af 10 virksomheder forventer at ansætte flere medarbejdere det kommende år. Vi er dog bevidste om, at vi hele tiden skal udvikle os. I dét billede passer CFI perfekt ind. Centeret giver vores produktionsvirksomheder en mulighed for at blive endnu stærkere. Med fælles kontorfaciliteter, udviklingsfaciliteter og netværkstilbud ser jeg helt klart CFI som en døråbner til nye produkter, nye virksomheder og nye arbejdspladser.

Bestyrelsesformand Martin Pedersen, til daglig adm. direktør hos JP Group A/S, siger om det nye center:
– Vi er overbeviste om, at CFI kan medvirke til at fastholde den positive konjunktur omkring Viborg. Med centeret imødekommer vi et behov blandt virksomheder, der helt grundlæggende er motiveret for at udvikle deres forretningsgrundlag. Uanset om det handler om at udvikle et produkt, en produktion eller en model for solid forretningsdrift. For virksomhederne i Viborg Kommune kan det fint være i samspil med virksomheder, som i dag ligger uden for kommunegrænsen.