Business Class

Royal Danish Fish Group vinder prestigefyldt pris

Royal Danish Fish Group fra Hanstholm har netop vundet den prestigefyldte pris for bæredygtighed CSR Strategy -100 prisen” ved CSR AWARDS 2012. Prisen er særlig, fordi den ikke kan søges, men bliver givet til en af de nominerede virksomheder til de øvrige priser ved CSR AWARDS.

Royal Danish Fish Group har overført miljøvenlige og socialt bæredygtige produktionsmetoder til Ghana inden for fiskeopdræt og produktion af Tilapia til det lokale marked. Løn og arbejdsvilkår er i top, påvirkning af miljøet er minimal og relationerne til lokalsamfundet er funderet på respekt og bæredygtige relationer, der samtidig skaber forudsætningerne for det lokale kundegrundlag.

Om Royal Danish Fish Group
Royal Danish Fish Group med hovedsæde i Hanstholm skaber gennem deres opdrætsanlæg i Ghana, Westh African Fish beskæftigelse og livsgrundlag for omkring 400 familier. Dertil kommer følgeindustrier i lokalområdet. Royal Danish Fish har verdens største og verdens mest miljøvenlige akvakulturanlæg i Hanstholm.Virksomheden er som det første opdrætsanlæg i verden blevet certificeret og lever op til kravene i Sustainable Eel Standard, der stiller hårde krav til indfangning, opfodring og håndtering af ål.