Business Class

Et firma i rivende udvikling

I januar 2012 slog en ny virksomhed dørene op i Aalborg.  CJ Construction Denmark der leverer service på alle håndværksmæssige områder. Siden åbningen har virksomheden haft rygende travlt, og firedoblet deres medarbejderantal, samt fordoblet deres omsætning.

Tekst Maria Jakobsen

Indehaveren Jacob Nielsen er oprindeligt udlært elektriker, og har i dag 15 års erfaring fra byggebranchen og en del år som selvstændig i bagagen.

Det første store projekt CJ Construction fik ordre på i Aalborg, var ombygningen af natklubben No 16. Her leverede firmaet alle løsninger, fra top til tå.

-Vi tilbyder hele løsningen for vores kunder. Vi har både elektrikere, murere, vvs, malere og tømrere ansat, og vi installerer også persiennes. Derudover har vi ingeniører og arkitekter tilknyttet, så vi kan tilbyde vores kunder hele løsningen.  Vi har ni biler til at køre fast, og minimum 20 fastansatte. Det kan svinge lidt, efter hvor mange projekter vi har inde, men vi er underleverandører på utroligt mange projekter også, fortæller Jacob.

Firmaet har lavet en del diskoteker i Jomfru Ane Gade, lige fra en fuld renovering til små reparationer. Derudover tæller kundekredsen mange forretninger, såsom for eksempel Brødrene Sørensen, SushiSushi, Bogø Sandwich og Restaurant Mortens Kro.

CJ Construction har samtidig en del faste aftaler med store firmaer. De har blandt andet en aftale med et firma, som rykker forretningskonceptet videre til udlandet, hvor CJ Construction skal stå for alt byggeriarbejdet i udlandet. På disse projekter går der fast 25 medarbejdere fra firmaet.

-Derudover laver vi også en del renoveringer for private. Vi har renoveret utroligt mange lejligheder, og samtidig er vi fast ansatte hos et boligselskab i Aalborg, hvor vi har tre mand, der kører fast for dem hver uge, forklarer Jacob.

En fyldt ordrebog

Næste års ordrebog er allerede fyldt helt op, og Jacob ser frem til en masse nye og spændende projekter.

-Vi har været så heldige, at vi bliver en del af nogle nye projekter ved havnen. Det bliver rigtig spændende at komme i gang med, fortæller Jacob med et smil.

CJ Construction er samtidig gået i samarbejde med forskellige kommuner om udskiftning af gadebelysningen til LED-lys, og har været med inde over udviklingen af dette.  Et emne som solenergi er også noget Jacob har valgt at gå ind i, da han selv beskriver det som et meget spændende projekt at være en del af.

-Vi har allerede nogen i gang med det, og vi kan også se frem til endnu et nyt og spændende projekt med indehaveren af Restaurant Mortens Kro, som jeg desværre endnu ikke kan løfte sløret helt for.

At kunne se muligheder

Et basis element for Jacob, og hvad han ser som en af grundpillerne til hans succes er helt klart at kunne levere tingene til tiden, og i en ordentlig kvalitet.

-Det er vigtigt for mig, at leve op til de deadlines vi lover vores kunder. Derudover ser jeg det som en stor fordel, at vi kan tilbyde vores kunder en komplet løsning. Da vi kan tilbyde alt, er det kun en person vores kunder skal forholde sig til, og en person der koordinerer det hele for dem.

Fremtiden ser derfor utrolig lys ud for CJ Construction. I en tid med finanskrise har det været vigtigt for Jacob at se muligheder frem for begrænsninger, hvilket man må sige har været en succes, da virksomheden efter et år er vokset ganske betydeligt, og har kontorer i både Aalborg og København.

-Jeg forsøger at være positiv, og virkelig give det et spark. Det er vigtigt at tilpasse virksomheden til tiden, og skære omkostningerne ned. Derudover er vi utroligt aktive på vores hjemmeside og på facebook, for hele tiden at følge med tiden.  Jeg vil ikke gå med næbbet nede, udtaler Jacob med det største smil på læben.