Business Class

Vinder af EY-pris

Shaping New Tomorrow løber af sted med stor pris

Shaping New Tomorrow blev for alvor kendte i hele landet, da de i 2015 deltog i iværksætterprogrammet, Løvens Hule, med deres produkt “Performing Pants”. Her fik de iværksætter og investor, Jesper Buch, med på vognen, og det har sidenhen kun gået fremad for den Aalborgensiske virksomhed, som blev skabt af 3 venner.

Shaping New Tomorrow vinder EY’s pris som Entrepreneur Of The Year 2021

EY hyldede i sidste uge danske vækst skabere, og her kunne drengene bag SNT være stolte af, at modtage prisen som Entrepreneur Of The Year 2021 i Region Nordjylland.

EY Entrepreneur Of The Year siges at være Danmarks og resten af verdens mest anerkendte vækstskaber konkurrence. Prisen er en hyldest til de virksomheder, som bygger og driver virksomheder med succes og dynamik, og som bidrager med succes til vores samfund.

“Juryen kunne ikke undgå at være draget af den gode historie om virksomheden, hvor det ene smarte valg afløser det andet. Blandt andet har entrepreneurerne bag valgt at alliere sig med stærke kompetencer inden- og udenfor branchen,” lyder det i en pressemeddelelse fra Allan Terp, Partner i EY og ansvarlig for Region Nordjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

SNT stod som finalister i mod de 4 andre nordjyske virksomheder, Cykelgear A/S, Powercon A/S, Liftra Holding ApS og Entertainment Trading/Coolshop A/S.

Står klar til landsfinalen

Efter at have vundet den regionale pris som Entrepreneur Of The Year, står SNT klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som udspringer sig d. 13. januar 2022. Her står de op i mod de seks andre regionale vindere, som har vundet samme pris.

Læs flere erhvervsnyheder her.

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af business-class.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

https://nordjyske.dk/nyheder/erhverv/shaping-new-tomorrow-vinder-stor-pris/7571d89c-8edc-47d3-afa8-dc46adcb73be