Business Class

Spar penge på telefoner i din virksomhed – køb pre-owned

BC - SS mobil

 

Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis du skal ud og investere i helt nye telefoner til din virksomhed. Heldigvis findes der en alternativ løsning, hvor man kan spare mange penge. Der er tale om pre-owned telefoner, hvor både private og virksomhedsejere kan gøre en fremragende handel.

Spar penge og skån miljøet – køb brugte telefoner

Når du skal købe telefoner til dine virksomhed, kan du overveje at købe brugte telefoner. Det er et faktum, at rigtigt mange danskere har brugte telefoner liggende i skufferne derhjemme, som de ikke bruger. I en tid med øget fokus på genbrug og miljøvenlighed er det blevet mere og mere almindeligt at købe og sælge brugte telefoner. Som virksomhedsejer kan du med fordel købe brugte telefoner, så du kan minimere din virksomheds udgifter.

Der er efterhånden mulighed for at købe alle typer telefoner brugt. Det gælder især smartphones, som købes, sælges og byttes på kryds og tværs af landet hver eneste dag. Skal du f.eks. købe en ny iPhone 6 til din virksomhed, så vil du kunne spare mange penge ved at købe en brugt iPhone 6 frem for en helt ny iPhone 6. Ulempen ved at købe brugte telefoner er, at man ikke nødvendigvis får garanti på telefonen. Heldigvis findes der virksomheder såsom Phonetrade.dk, som sælger brugte telefoner med 2 års garanti. Skal man købe en pre-owned telefon, vil det derfor være fordelagtigt at handle hos en virksomhed frem for en privatperson. Det er forskelligt, hvor meget man kan spare på en brugt telefon afhængig af ønsket mærke, model, størrelse m.v. Sammenligner du priser på henholdsvis nye og brugte telefoner, vil du blive præsenteret for, hvor mange penge du reelt kan spare.

Det skal du være opmærksom på ved køb af en brugt telefon

Det er ikke nødvendigvis uden risiko at købe en brugt telefon. Du løber altid en vis risiko, hvis du køber en pre-owned telefon af en privatperson. Først og fremmest kan der være risiko for, at garantiperioden allerede er udløbet. Bliver der problemer med telefonen, skal du derfor selv betale for evt. reparationer. Overvejer du at købe en pre-owned telefon, så bør du være opmærksom på eventuelle vandskader, ridser, flænger og andre faktorer, som kan trække ned på værdien af telefonen.

Ifølge købeloven skal forbrugeren have den vare, som stemmer overens med den oprindelige aftale. Den lov kan du drage nytte af, hvis du modtager en brugt telefon, som ikke stemmer overens med den oplyste stand. Der er dog ingen tvivl om, at forbrugere vil få de bedste vilkår ved køb af brugte telefoner hos en virksomhed. Her kan man nemlig både få gavn af returret og reklamationsret.