Business Class

Tre gode indretningsråd til det perfekte kontor

BC S360 business-class

Her får du tre gode indretningsråd til det perfekte kontor. Hvad er det perfekte kontor? Det afhænger af personen som bruger det. Derfor skal nedenstående råd blot bruges som inspiration til at skabe dit EGET perfekte kontormiljø.

En ergonomisk kontorstol kan spare dig for mange smerter

Hvis du bruger mange timer foran din computer, tablet eller lignende, så er der ingen tvivl om, at du belaster din krop mere end du tror. Det ér faktisk hårdt for din krop at sidde stille i så lang tid. Derfor er det uhyre vigtigt, at du enten 1) sørger for at bevæge dig med jævne mellemrum i arbejdstiden eller 2) køber dig en ergonomisk kontorstol.
Den helt store fordel ved 2) er, at den ikke er nær så hård ved din krop som en almindelig kontorstol. Derudover kan du også skrue ned for antallet af ”bevæge-pauser”, da stolen sørger for, at du sidder mere ergonomisk, hvilket er ligeså godt som at hoppe rundt i lokalet i 10 sekunder – blot for at nævne et eksempel.

Inden du beslutter dig for at købe en ergonomisk kontorstol, så er det en uhyre god ide at læse denne artikel. Artiklen indeholder nemlig et væld af gode råd ift. hvordan du vælger den helt rigtige kontorstol i et ergonomisk design.

Vælg kontormøbler som passer til dit behov og kontorets indretning

Det er en super god ide at vælge kontormøbler som passer dit behov og ikke mindst kontorets indretning. På den måde skabes der en synergieffekt som både er til gavn for dig og din krop og ikke mindst kontoret som helhed. Kontormøbler omfatter bl.a. reoler, skriveborde, lamper, skuffer og lignende.
Via linket kan du finde et stort udvalg af kontormøbler.

Skab en afslappet stemning på kontoret med brugskunst og lignende

Med henblik på at skabe den helt rigtige stemning på kontoret, så er det en glimrende ide at finde noget motiverende og interessant brugskunst af en eller anden slags. Det kan for eksempel være en plakat med et fedt citat eller måske en figur som får dig til at arbejde mere koncentreret. Gå på jagt hos de forskellige forhandlere og find noget brugskunst som gør dit kontor en tand bedre – mange bække små.