Business Class

Bestyrelsen som et team

Din bestyrelse skal sikre dig innovation og fremdrift, sikkerhed og stabilitet, udvikling og en fremragende position i fremtiden. Med de rigtige – ofte dyre – medlemmer kan vigtige og rigtige beslutninger træffes.

Får du det ud af bestyrelsen, som du ønsker. Yder bestyrelsen det, som den reelt kan. Mange gør ikke – til ærgrelse og frustration for alle parter. Ønsket om et succesfuldt bestyrelsesarbejde baseres ofte på erfaring, spidskompetencer og komplementære færdigheder. Men kan de samarbejde og fungere som en enhed?

[expand title=”Læs mere…”]

High Performance i bestyrelseslokalet

En bestyrelse kan betragtes som et team. At være et team forpligter i forhold til mål og metoder. Forpligtelser skaber vanskeligheder. Vanskeligheder kræver noget særligt at overkomme.

Et team kan levere high performance og storartede resultater og præstationer med de rette forudsætninger, og et team kan overkomme meget store vanskeligheder.

Forudsætningerne skal du som bestyrelsesformand eller ejer etablere og opretholde sammen med bestyrelsen. Tag ansvaret. Så tager I samtidigt ansvaret for kunne levere de optimale resultater som forventes – som kun et stærkt team kan. Så kan bestyrelsen gøre det den er sat i verden for.

Coaching og udvikling af bestyrelsen 

Teambuilding og teamudvikling hører ikke kun til i virksomhedens operation, men fungerer også på toppen. Bestyrelser kan som andre team trænes og udvikles.

Som teamet på toppen skal bestyrelsen identificere og eliminere forhindringer for high performance. Teamet skal opbygges og udvikles med fokus på innovation og effektivitet. Intet kommer af sig selv. Alt  kræver erkendelse og en aktiv indsats – og derfor din opmærksomhed.

Identificer bestyrelsens barriere for innovation og effektivitet     

Bestyrelser skal være innovative og effektive. De skal som alle andre enheder i en virksomhed nå deres mål. De skal tage ansvaret for at skabe rammen for egen optimale indsats og for medlemmernes samarbejde.

Stil krav til bestyrelsen om aktivt at sikre innovation og effektivitet hos sig selv for at styrke virksomhedens  konkurrenceevne og øge distancen til konkurrenterne. Arbejdet med teamudvikling og bestyrelsens arbejdsklima vil smitte af hele vejen ned igennem organisationen og ud til kunderne. Så styrker du teamet på toppen.
Gør din bestyrelse til et vinderteam.

[/expand]