Business Class

Mobilitet –er din hjemmeside optimeret til mobil?

Fremtiden tilhører mobilitet og dine kunder er allerede mobile. Er din virksomhed mobil?

Dette er en overskrift vi sikkert kan genkende, og hvorfor egentligt det?
Udviklingen på Internettet kører fortsat med ekspresfart uanset om vi arbejder med Internet som professionelle, eller vi anvender nettet i vort arbejde eller privat.

[expand title=”Læs mere…”]

Det, der er ved at ske også i Danmark, er at antallet af smartphones (iPhone, Android) og tablets (primært iPad) ganske enkelt er eksploderet. Det betyder, at vi kan læse mails og nyheder på farten, og meget af det indhold, vi modtager på e-mail eller via nyhedssites, er links videre til andre websites. Så trafikken på det mobile Internet er på vej mod skyerne. Vi konsumerer mere og mere information via mobile enheder.

Udfordringen er dog, at stadig langt de færreste websites er optimeret til mobile enheder. De er enten svære at bruge på en smartphone eller næsten uanvendelige pga. diverse web teknikker, der ikke er særligt brugbare på en lille skærm.

Så har din virksomhed et website, der ikke er optimeret til en smartphone, er det måske på tide at få det gjort. Dine kunder er jo allerede på farten med deres mobile enheder, og bør dit budskab ikke gå klart og tydeligt igennem til kunderne der hvor kunderne er?

[/expand]