Business Class

Klokkerholm Karosseridele er købt af kapitalfonden Capidea

Den nordjyske virksomhed Klokkerholm Karosseri er blevet købt af kapitalfonden Capidea for et trecifret millionbeløb. Kapitalfonden er ejet af blandt andre Asger Aamund og Lars Larsen. Fonden ejer nu 70 procent af virksomheden, der ligger i Klokkerholm ved Hjallerup. Der er omkring 100 ansatte, og de nye ejere har ingen planer om at lave om på driften. Klokkerholm Karosseridele har to forretningsområder, nemlig reservedele til rustreparationer og handel med autoreservedele. Den nuværende bestyrelsesformand, Benny Balle Jensen, og den nuværende adm. direktør, Søren Juhl, fortsætter på posterne og som betydende aktionærer i selskabet.

– Klokkerholm Karosseridele A/S har en stærk position på det uafhængige marked for karosseridele til biler. Vi har gennemført betydelige investeringer i opkøb samt lager- og produktionsfaciliteter de seneste år. Selskabet besidder potentiale for yderligere vækst, bl.a. i Central- og Østeuropa. Vi er overbeviste om, at vi i Capidea har fundet den rigtige samarbejdspartner, som både råder over kapital og netværk, der kan være med til at understøtte os i den videre udvikling til gavn for såvel kunderne, medarbejderne som aktionærerne, udtaler Benny Balle Jensen.

– Jeg ser frem til at fortsætte Klokkerholms solide udvikling i samarbejde med den nye hovedaktionær. Med bl.a. opkøbet af Nordjysk Reservedelslager A/S og solide investeringer i Klokkerholm har vi skabt et fundament for yderligere vækst de kommende år, bl.a. i Østeuropa. Vi har de seneste år haft en vækst i omsætningen og indtjeningen og er således et af de selskaber, som har klaret sig bedst igennem krisen. Jeg ser frem til fortsat at stå i spidsen for den positive udvikling af Klokkerholm Karosseridele A/S fremover, siger Søren Juhl. Partner i Capidea, Erik Balleby Jensen udtaler:

– Klokkerholm Karosseridele er en veldrevet virksomhed med en stærk markedsposition og god indtjening. Vi investerer i fuld tillid til den strategi og vision for den fremtidige udvikling, som ledelsen har præsenteret for os. Vi vil støtte virksomheden i den fremtidige udvikling, hvor virksomheden skal ekspanderes yderligere.

Vi kan med vores erfaring, netværk og kapitalberedskab yde Klokkerholm Karosseridele god støtte i denne proces.