Business Class

3 gode brancher at starte som selvstændig

BC 2015 dec 17 Iværksætteri

At starte som selvstændig kan være noget af et spring. Derfor kræver det nøje overvejelser og tanker, inden du går fra lønmodtager til selvstændig. I dette indlæg ser vi nærmere på, hvilke tre brancher som især er gode at starte med, hvis du gerne vil være selvstændig – og samtidig har en interesse for en eller flere af de tre brancher selvfølgelig.

Vinduespudser

Der er altid behov for vinduespudsere. Og dette behov forventes at stige i fremtiden. Vi danskere er blevet dovne, travle eller noget tredje, der ikke giver os lysten til at pudse vores egne vinduer. Derfor hyrer vi os fra det.
Som vinduespudser skal du ikke bruge meget mere end grej til vinduespudsningen. Det vil altså sige, at du kan komme i gang inden for meget kort tid. Derudover kan det også være en god ide at have en hjemmeside, så dine kunder kan finde og kontakte dig. Husk at du med en ekstra god hjemmeside kan skille dig positivt ud fra dine konkurrenter!

Læs mere om vinduespudsning her.

Stilladsfirma

Hvis du godt kan lide at opsætte sikre stilladser og tage dem ned igen, så er der ingen tvivl om, at du med fordel kan starte dit eget stilladsfirma. Lige pt. findes der mange stilladsfirmaer med stor succes – og de er altså startet i det små. Hvis du kan formå at skabe nogle gode samarbejdsaftaler med en masse håndværkere og lignende, så er der ingen tvivl om, at du kan leve godt af at have et stilladsfirma. Det er nemlig sjældent, at de forskellige håndværksvirksomheder selv ønsker at stille deres stillads op – det har de typisk for travlt til.

Læs mere om stilladser og udlejning af stillads hos Pitzner.dk.

Tekstforfatter

Er du god til at skrive? Har du altid drømt om at skrive produkttekster til webshops, pressemeddelelser eller måske en børnebog? I så fald er tekstforfatterjobbet lige noget for dig. Og det er faktisk uhyre nemt at starte som tekstforfatter. Det kræver faktisk ikke meget mere end en computer og en internetforbindelse. Hvis du kan skaffe det, så har du alllerede fundamentet til at få kunder ind. Dog kræver det selvfølgelig også, at du kan finde ud af at skrive.

Find yderligere information om, hvordan du kommer til at beskæftige dig med det du altid har drømt om på http://www.jobline.dk/.