Business Class

3 fordele ved et kontorfællesskab | Business Class

3 fordele ved et kontorfællesskab

Små og store kontorfællesskaber vælter op overalt. Det kan være lige fra et fælles lokale, hvor en masse erhvervsdrivende sidder sammen til enkeltkontor og lager. Det kan være en fordel for især små og mellemstore virksomheder, der tidligere har drevet forretning fra privatadressen. På et fælleskontor får du nemlig en række fordele forærende. Herunder kan du læse 3 fordele ved et kontorfællesskab:

1: Fællesskab og netværk

Ved at rykke din virksomhed op og flytte ind på et kontorfællesskab får du netop det forærende. Fællesskab. Men du får også en stor mulighed for netværk. På sådan et kontorfællesskab, hvad end du sidder sammen med andre eller alene, vil du få lettere adgang til at netværke. Det kan være, du finder nye samarbejdspartnere. Det kan være du udveksler idéer med en anden erhvervsdrivende. Det kan også være, du bare får vendt en problemstilling med en anden. Ved at man er flere erhvervsdrivende sammen, skal man ikke undervurdere, hvor meget netværk og sparring, man kan få ud af det. Det gælder, uanset om jeres virksomheder minder om hinanden, eller er vidt forskellige.

2: Faste omkostninger

Du ved, hvad du skal betale hver måned. Det fremgår i din kontrakt med stedet. Dertil kommer, at der de fleste steder er inkluderet flere ting i prisen såsom lys, varme og el. Nogle steder går så vidt som til at inkludere eksempelvis internet, fragtaftaler og emballage. Du kan derfor få meget forærende i den månedlige udgift.

3: Fokus

Noget af det mange udfordres af ved at drive virksomhed hjemme, er fokus. Fokus på at du er på arbejde. Det er let lige at bruge tid på hverdagsting undervejs, og så flyder grænsen mellem arbejde og hjem sammen. Ved at rykke ind på et kontorfællesskab, får du en naturlig grænse mellem arbejde og fritid. Du tager altså kort sagt på arbejde ved at tage på kontoret. Så kan du bedre holde fokus og holde fri, når du har fri.