Business Class

Få en lækker bil gennem Mercedes leasing

Hvis du står og overvejer en ny bil, kan det betale sig at tage et kig på leasing, inden du træffer en beslutning. Mange glemmer nemlig denne fordelagtige type af ejerskab, der kan sikre dig en topmoderne, sikker og lækker bil, uden det skal koste alverden.

Hvilke fordele er der ved at lease fremfor at købe?

Den umiddelbare fordel ved at lease er, at du ikke skal betale den fulde pris for bilen, når du anskaffer dig den. En helt ny Mercedes i topklasse kan tit være meget dyr, og derfor kan leasing være en fordel, hvis du ikke har mulighed for eller ønsker at betale meget på én gang. Med leasing er købsprisen nemlig erstattet af den såkaldte førstegangsydelse, og resten dækkes derfra af en månedlig ydelse, du betaler, så længe du har bilen.

Mercedes er som bekendt lidt dyre i anskaffelse, hvis du står og skal købe den fra ny, men til gengæld holder de rigtig fint på deres værdi over længere tid, og de er billige i drift og løbende omkostninger. Når din leasingaftale er ovre, kan du vælge at beholde bilen og betale den restværdi, der er tilbage af bilen, og i den situation er du bedre sikret med en Mercedes, der ikke pludselig falder en masse i værdi.

Hvis du er interesseret i at anskaffe dig en topmoderne Mercedes på en prisbevidst og -ansvarlig måde, kan du læse meget mere om leasing af Mercedes og se de forskellige modeller, du kan vælge imellem, på https://www.findleasing.nu/leasing/mercedes/.