Business Class

Mælk er ikke bare mælk

Danskerne er blandt de allerbedste i Europa til at drikke økologisk mælk, og nu introducerer Grøn Balance, i samarbejde med det økologiske landbrug Hedeagergaard og mejeriet Naturmælk, 4 nye økologiske mælkevarianter. Det er sund mælk, hvor smagen gør en forskel.

Grøn Balance, der markedsfører en lang række økologiske fødevarer, husholdningsprodukter og produkter til personlig pleje, bliver nu også at finde i køledisken. Med 4 nye økologiske mælkevarianter – skummet-, mini-, let- og sødmælk – kan økologiglade danskere dermed glæde sig over endnu et økologisk kvalitetsprodukt.

 

God smag og ansvarlighed – på naturens præmisser
Mælken, der leveres af den jyske slægtsgård Hedeagergaard og 30 andre danske økologiske gårde, kendetegnes først og fremmest på den gode smag, som er et resultat af køernes særlige kost og mælkens forarbejdning. Koens mælk afspejler helt naturligt den kost, som koen får.  For at køerne skal få et varieret og sundt foder, sår de økologiske landmænd blandt andet urter som vejbred og lucerne i deres græsmarker. Urterne er med til at give mælken den gode smag, ligesom forskning har vist, at mælk fra køer, der spiser disse urter, har et højt indhold af de vigtige omega 3-fedtsyrer. Forskningen peger derfor i retning af, at urter tilføjet foderet også giver en sundere mælk til forbrugeren.

Forarbejdningen af mælken sker på det økologiske mejeri Naturmælk, der fremstiller mælk med respekt for råvaren. Her behandles den skånsomt og uden homogenisering for at bibeholde den gode naturlige smag.

 

En holdning til god mælk
Når du lægger økologisk mælk fra Grøn Balance Hedeagergaard i indkøbskurven, køber du mælk med en holdning. Vidste du fx, at når du køber en liter øko-mælk, sparer du 200 liter grundvand for mødet med sprøjtegifte? Så hvis du, ligesom os, stiller krav til bæredygtighed, miljø, dyrevelfærd og velsmag, så se efter de nye mælkekartoner fra Grøn Balance Hedeagergaard næste gang du skal tanke mælk.

Grøn Balance Økologisk Mælk er mærket med det danske røde Ø-mærke og det europæiske økologimærke.

Fås i 4 varianter:
Skummetmælk, 1 l. – 8,75
Minimælk, 1 l. – 9,25
Letmælk, 1 l. – 9,25
Sødmælk, 1 l. – 10,75

Forhandles i SuperBest og Eurospar fra d. 24.04.12.


Læs mere på
www.groenbalance.dk

Yderligere information, kontakt:

Anne Mette Scharling, ams@rostrapr.com, tlf. 33 36 04 31