Mad på Job er et tilbud til mindre og mellemstore virksomheder om at få leveret sund og spændende mad på jobbet i hverdagen.
Ofte bruger medarbejderne en stor del af frokostpausen på at bestille og hente fx fastfood eller pålæg. Det koster tid, og er utroligt ineffektivt ift. at udnytte pausen til at lade op til resten af arbejdsdagen.
Fokus på medarbejdernes sundhed er god business
Mad på Job er det sunde alternativ til de hurtige fastfoodløsninger, der præger moderne virksomheder, som ellers normalt har fokus på medarbejdernes ve og vel.
Der skal liv til at give liv
Mad på Job samarbejder blandt andet med Flemming Laigaard, personlig træner m.m. fra Fitness-forlife. I samarbejde med Danni Bühlmann og resten af teamet på Scheelsminde er han med til at sikre, at indholdet i menuer samt holdninger til råvarer og opskrifter lever op til moderne sundhedsidealer.
Balance i regnskabet
– Mange snupper en hurtig løsning i farten, lidt frugt, en sandwich, et par krus kaffe og lidt sødt. Det giver et hurtigt kick, man føler sig frisk – men kort tid efter daler blodsukkeret og man bliver dvask. Derfor er det vigtigt med en varieret frokost, så man opbygger langtidsholdbar energi. Der skal være balance i regnskabet – fuldstændig som i resten af virksomheden.
Friske råvarer på menuen
Mad på Job er et cateringtilbud fra Scheelsminde, hvor virksomheder hver dag får leveret frisk, sund og lækker mad inspireret af det nye nordiske køkken og med ekstra fokus på at skabe god energi hos de ansatte.
Se mere på www.scheelsminde.dk/madpåjob