Business Class

Mød din nye medarbejder/kollega til Fest For Fyrede

FFFMandag den 11. marts inviterer Jobindex, Aktive Ingeniører Jylland og JobsøgerNord
igen til netværksarrangementet Fest for Fyrede i Aalborg.

I september 2012 var det landsdækkende arrangement Fest For Fyrede for første gang
i Nordjylland, hvor 200 aktive deltagere deltog, og ovenpå denne succes er vi nu glade for at kunne tilbyde arrangementet igen i Aalborg.

I lighed med sidste gang har alle jobsøgere her muligheden for at deltage i et heldags netværksarrangement, hvor der gives masser af inspiration til jobsøgningen.

Arrangementet er gratis og åbent for alle, også selv om man ikke er fyret, så alle jobsøgere, der ønsker ny inspiration, mulighed for at netværke og møde andre ligestillede er velkomne.
Arrangementet består af en række nærværende og relevante foredrag, der alle omhandler situationen og mulighederne som jobsøgende. Deltagerne kan bl.a. møde Kaare Danielsen fra Jobindex, Hans Peter Wolsing fra Væksthus Nordjylland og Niels C. Reib fra Ledigidanmark.dk og en række andre spændende eksperter indenfor jobsøgning, personlig præsentation og networking.

Carina Heckscher fra Networkingekspert.dk vil dagen igennem være arrangementets toastmaster, og sikre, at alle deltagere får det mest optimale udbytte af dagen.

Ud over foredragene vil der også være mulighed for at møde medarbejdere fra lokale jobsøgernetværk, uddannelsessteder m.fl.

I arrangementets pauser har man mulighed for netværke gennem NetværksAtlasset – medbring blot et A5-ark med ens profil.

Det detaljerede program for hele dagen kan læses på www.jobsoegernord.

Tilmelding er nødvendig, da der kun er et begrænset antal pladser.

Tid: Mandag den 11. marts kl. 9 – 16

Sted: Kulturhuset Trekanten, Sebbersundvej 2A, 9220 Aalborg Øst

Tilmelding: www.jobindex.dk