Business Class

Historisk høj omsætning hos rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO

b87b8f_Stig_Holst_Hartwig

Rekordomsætning, flot medarbejdertrivsel og stor kundetilfredshed er nøgleordene for det afsluttede regnskabsår 2013/14 hos rådgivnings- og -revisionsvirksomheden BDO, der med en omsætning på vej mod en milliard, og 1.100 medarbejdere er den 4. største af sin art i Danmark.

”Nøgletallene for det netop afsluttede regnskabsår er tilfredsstillende og i overensstemmelse med vores forventninger. Vi er særligt tilfredse med, at BDO forsat oplever en meget høj medarbejder- og kundetilfredshed. Rekordomsætningen på knap 900 mio. kr. viser, vi har gjort det godt,” Siger Stig Holst Hartwig, der er adm. direktør hos BDO.

Konkret oplevede BDO en vækst på 5,9 %, så omsætningen steg til 896,4 mio. kr. Endelig har BDO aldrig haft et større antal kunder end ved udgangen af regnskabsåret.

Nye kontorer sikrer BDO branchens stærkeste lokale tilstedeværelse

”Vores fælles BDO DNA, og det der differentierer os fra de øvrige store aktører, ligger i en meget stærk lokal tilstedeværelse samt et stort personligt nærvær. Vi arbejder tæt på markederne med et lokalt ansvar for vores kunders forretning. Det er derfor glædeligt, at BDO’s lokale styrke er vokset yderligere i regnskabsåret, hvor vi har fusioneret med Partner Revision Vest med 7 partnere og 30 ansatte fordelt på kontorer i Esbjerg, Varde og Ølgod. Endelig åbnede vi med stor succes i oktober 2013 kontor i Nuuk, hvorfra vi flot har videreudviklet vores stærke position i både den private samt den offentlige sektor i Grønland”, fortæller Stig Holst Hartwig.

Med udvidelserne har BDO sikret sig en konsolidering af branchens i forvejen stærkeste geografiske dækning.

”Hos BDO investerer vi i fremtiden, så vi sikrer os ressourcerne og kompetencerne til at gøre en forskel for vores kunder. Kort sagt får kunderne hos BDO fagligheden, tyngden og rækkevidden som hos de andre store selskaber. Samtidig med at vi har indlevelsen og nærheden lokalt. Hos BDO er det ikke enten eller, men både og,” slutter Stig Holst Hartwig med reference til, at rådgivningsvirksomheden er en del af det internationale BDO-netværk med ca. 60.000 ansatte og repræsentation i 151 lande.

BDO forventer fortsat vækst i det kommende regnskabsår.