Business Class

Fitbit og Strava slår kræfterne sammen til fordel for atleter verden over

FitBit

Brugere af Fitbit og Strava kan nu få det bedste af begge verdener med tracking af deres sundhed i hverdagen og oversigt over deres fitness bedrifter, træningsanalyser og forbindelse til et globalt netværk af atleter!

Performanceatleter er altid på udkig efter nye måder at løfte deres træning på, og nu når aktivitetsmåling nye højder med et partnerskab mellem Fitbit, Inc., den globale leder indenfor Connected Health og Fitness, og Strava, leder af det globale fælleskab for løbere og cyklister.

Integrationen lader brugere synkronisere trådløst mellem både Fitbit og Strava apps, giver brugere af den pris-vindende Fitbit aktivitetsmålers line up af funktioner til både at følge deres hverdags aktivitet, måle deres træning samt at få maksimalt ud af deres motion mens de forbindes, konkurrerer og interagerer med andre performance atleter hos Strava. Nu kan atleter anvende:

– Strava til den højintense træning når de cykler eller løber; til at sammenligne sig med venner, holdmedlemmer og pro-atleter; og

– Fitbit til at måle deres sundhed og fitness i hverdagen, i tillæg til træning med avancerede målere som Fitbit Charge HR og Fitbit Surge, der giver indblik i deres generelle sundhed fra det øjeblik de vågner og hele natten igennem.

”Hos Fitbit tænker vi konstant nyt for at blive de bedste i kategorien for fitnesstrackere, og give det mest motiverende værktøj for vores brugere, udvikle vores økosystem for at finde nye måder at selvstændiggøre folk og gøre dem i stand til at nå deres sundheds- og træningsmål”, siger James Park, CEO og medstifter af Fitbit.

”Ved at integrere med Strava får brugere det bedste af to verdener: en kraftfuld træningsanalyse, træningsværktøjer og en fantastisk social oplevelse. Desuden får de data fra hele dagen og natten fra deres Fitbit, der giver et overblik over de vigtigste trænings- og sundhedsoplysninger. Med den automatiske synkronisering mellem både Fitbit og Strava konti, får brugerne det mest fyldestgørende billede af deres sundhed og træning, og giver dem tid til at koncentrere sig om hvad der er vigtigst for dem – deres træning”

”Strava arbejder med en række aktivitetsmålere og GPS enheder, men denne to-vejs integration med Fitbit er den første af sin slags,” siger David Lorsch, Vicepræsident for forretningsudvikling hos Strava.

”Stravas atleter som anvender Fitbits enheder såsom Fitbit Surge, får nu mulighed for, at opmåle deres løb eller cykelture med Strava, mens de bruger deres Fitbit og dens interaktive funktioner til at få et fyldestgørende overblik over deres dagligdags aktivitet og søvnmønstre”.

Følg din sundhed og træning med Fitbit. Træn mere effektivt med Strava.

Denne kraftfulde integration giver adgang til både Fitbits og Stravas globale netværk, og giver brugeren mulighed for at forbindes med mennesker, der har de samme mål, finde og følge andre atleter, og skubbe deres grænser til det næste niveau. Det giver en række fordele:

 • Mere motivation til at nå og overstige mål: Brugere vil finde nye og flere måder at måle deres fremgang og nå deres mål ved at følge deres træning med Fitbit og Strava’s analytiske værktøjer med et globalt netværk af atleter.
 • Måling af træning i real time: Træningsdetaljer vil automatisk og omgående synkroniseres mellem Fitbit og Strava konti, hvilket giver brugere øjeblikkelig adgang til deres oplysninger, så de selv kan finjustere træning og analysere præstationer – fordi sekunder er afgørende for nogle brugere.
  • Fitbit synkroniserer med Strava og fungerer på tværs af alle Fitbit enheder, så alle Fitbit-brugere med en Strava konto, kan synkronisere den træning de følger med Fitbit direkte til deres Strava konto
   • For eksempel, med Fitbit Surge, det mest sælgende GPS ur i USA ifølge NDP*, kan brugere anvende multisport-funktionen til nemt at opmåle aktiviteter fra løb og cykling direkte fra håndleddet.
   • Surge giver kontinuerlig hjertefrekvensmåling og GPS-baseret afstands-, hastigheds- og stigningsmåling og synkroniserer automatisk og trådløst fra enheden til brugerens konto, hvor de uden anstrengelser kan overvåge træningsreferater, ruter og dele tiden på både deres Fitbit og Strava dashboard. For brugere, der holder af at løbe eller bruge den nyligt lancerede cykel-tracking, giver Fitbit Surge sammen med Strava en ekstra tilføjelse til træningsanalysen.
   • Anvend Fitbit app’en MobileRun med enhver given Fitbit enhed for at dele dine GPS data gennem Strava; synkroniser endvidere dine hjertefrekvensoplysninger med din Fitbit Charge HR og Fitbit Surge
 • Strava træning synkroniserer med Fitbit: Atleter som ønsker at måle løb og cykling på Strava får overblik gennem deres Fitbit træningslog, med distancer og kalorieforbrænding, hvilket gør det nemt at forbinde aktiviteter og træning med hverdagsopmålinger.
 • Nem aktivitetsmåling: At måle aktiviteter med Fitbit og Strava er simpelt og automatisk. Uden der skal tilsluttes kabler og filer der skal downloades, udrydder den enhver anstrengelse ved at uploade ture, ruter og løb manuelt, så brugerne kan bruge deres tid og energi på, at optimere deres træningstider.
 • Med sit store netværk af globale brugere, tilbyder Fitbit konstant opmuntring, belønninger og venskabelig konkurrence for at hjælpe brugere til succesfuldt at opfylde, og slå, deres mål
  • Med Fitbits produkter er brugere generelt 27% mere aktive når de er forbundet med mere end én af deres venner
  • I gennemsnit intensiverer Fitbit brugere som konkurrerer i Fitbit Udfordringer deres aktivitet mere end en MILE per udfordring
  • Med Strava bliver du forbundet med venner, professionelle atleter, holdmedlemmer og klubber, hvilket giver adgang til mere motivation, flere konkurrencer og inspiration for atleter, hele dagen lang.
  • Fitbit og Strava brugere kan finde endnu mere motivation gennem personlige streaming af træningsvideoer fra FitStar, som nu også er en del af Fitbit familien, med to nye Strava-inspirerede træningssæt for løbere og cyklister for at forbedre deres styrke og forebygge skader med Fitstars Personlig Træner app:
   • ”Strava 26.2” bygger stabilitet og styrke til at hjælpe løbere på alle niveauer til at blive løbs-dag parate
   • ”Strava Core Challenge” inkluderer høj-intensitets bevægelser og opmuntrer cyklister til at overkomme selv de hårdeste stigninger.

Tilgængelighed

Fitbit og Strava integrationen er tilgængelig for brugere i dag i begge netværk verden over. Fitbit app’en er den mest downloadede app for connected fitness enheder på Apple iTunes, Google Play og Windows Phones butikker. Strava app’en er tilgængelig på Apple iTunes og Google Play. FitStar app’en er tilgængelig i Apple iTunes butikken.