Business Class

Magnus Kjøller betaler bøde på 400.000

magnus kjøller

Det aalborgensiske firma Lotto24, som har Magnus Kjøller som hovedaktionær, har accepteret bøde for vildledende markedsføring i forbindelse med gratis prøveabonnementer. Det sker efter Forbrugerombudsmanden sidste år politianmeldte spillesiden.

Lotto24 har erkendt at de i 13 kampagner gjorde brug af mails, hvor modtagerne fik at vide, at deres mailadresse var blevet udtrukket som vinder, som dermed var vildledende markedsføring. Derfor har Lotto24 nu accepteret en bøde på 400.000 kroner, efter Forbrugerombudsmanden i september politianmeldte selskabet. Det meddeler Forbrugerombudsmand Henrik Øe i en pressemeddelelse.

I den konkrete sag undlod Lotto24 at gøre det tydeligt nok, at en gratis prøveperiode på 14 dage automatisk ville gå over i et abonnement på 299 kroner om måneden.

Det er ikke første gang, myndighederne har været efter Lotto24. I 2012 betalte siden en bøde på 60.000 kroner i en lignende sag. Lotto24 har desuden tilbagebetalt pengene til de involverede forbrugere.

I spidsen for Lotto24 står direktør og ejer, Jacob Mogensen og hovedaktionær Magnus Kjøller, der også kender hindanden fra bestyrelsen af den tidligere succesrrige IT-virksomheden CM Network.