Business Class

Træt af dyre værkstedsregninger?

bildeleshop_forside…så gør det ligesom flere og flere andre bilejere: Reparer bilen selv – Selvgjort er velgjort!

Der er ofte rigtig mange penge at spare, hvis man reparerer bilen selv. Der er også noget basalt tilfredsstillende ved at gøre det selv.

Det er ikke så svært som man tror.

Man skal ikke holde sig tilbage fra selv at reparere bilen, af frygt for at lave fejl. Hvis man ikke er bange for, at blive lidt beskidt på fingrene, så er der mange penge at spare på reparation af bilen. Og det er muligt, at lave utroligt meget selv – også uden specialværktøj. Reservedelene kan købes på nettet til en billig penge. Besøg f.eks.: http://www.bildeleshop.dk/car. Hjemmesiden har gode søgefunktioner, og selvfølgelig gratis onlinesupport.

Find vejledninger på nettet til hvordan arbejdet udføres. Google eller en anden søgemaskine er hertil uundværlig. Ved de mere vanskelige opgaver er det være en god idé, at gå på YouTube og se hvordan først.

Desuden findes på nettet utroligt mange forums, hvor man kan få hjælp fra både dygtige amatører og professionelle.

Typisk kender man også en med lidt forstand på biler i sit netværk. Man kommer langt med et venligt ord, og 2 kolde øl.

De fleste reparationer kan udføres hjemme i garagen/indkørslen. Ofte er almindeligt værktøj og en donkraft alt hvad der kræves. Man sparer typisk langt over halvdelen ved, at udføre reparationerne selv. Så er det også råd til lidt nyt værktøj – og det kan vi mænd jo godt lide J

Start i det små, og lav efterhånden mere og mere selv, efterhånden som du får mere selvtillid. F.eks. med serviceeftersyn, olieskift, ny udstødning eller bremser. Tilfredsheden ved at gøre det selv er stor, og så kan man jo prale lidt med det overfor drengene.

 

Så tjek bilen igennem for fejl og mangler, gå ind på: www.bildeleshop.dk og bestil reservedele. Tag dit arbejdstøj på – og begynd at spare penge.