Business Class

Tre gode råd til at spare på dit strømforbrug

strøm

Tre gode råd til at spare på dit strømforbrug

Føler du, at du bruger for mange penge på dit strømforbrug? Vil du gerne have et par gode råd til, hvordan du kan minimere forbruget af el? I så fald kan du med fordel bruge de næste 3 minutter på at læse med her, hvor du får tre ganske gode og håndgribelige råd til at spare penge på strømforbruget.

Sluk på kontakten

Et af de bedste råd du kan følge er at få slukket på kontakten. Standbytid koster mange penge om året. Det er især TV, spillekonsoller og lignende, der er nogle strømslugere, når de står på standby.

 

Derfor kan det altså godt betale sig at gøre det til en vane at få slukket på kontakten efter brug. Det vil uden tvivl kunne give dig nogle penge i overskud hvert eneste år, når elforbruget gøres op!

Vælg hvidevarer med en høj energimærkning

En anden super god måde at spare mange penge på er ved hjælp af energivenlige hvidevarer. Der er en kolossal forskel på A og A+++. Selvom de mest energivenlige hvidevarer er dyrere, så er de typisk meget hurtigt tjent ind igen takket være det meget lave strømforbrug.

 

Det er især køleskabet og vaskemaskinen, der bruger super meget strøm i husholdningen. Derfor bør du uden tvivl fokusere på at få købt disse to hvidevarer med en så høj energimærkning som mulig.

 

Læs mere om energimærkning her.

Husk at slukke lyset, hvis du ikke befinder dig i rummet

Glemmer du tit og ofte at slukke lyset, når du forlader et rum? I så fald er det ikke overraskende, at du har en høj elregning. Gør det til en vane at få slukket lyset, når du forlader et rum. Det vil med garanti spare dig for mange penge i løbet af et år.

 

Har du hørt om Gul Strøm?

Betaler du for meget for dit strøm? I så fald bør du overveje at finde en anden udbyder. Denne anden udbyder kunne for eksempel være det forholdsvis nye selskab ved navn Gul Strøm.

 

Gul Strøm er en udbyder, der sikrer dig en meget lav pris for strøm. Derfor er denne udbyder uden tvivl værd at læse mere om, hvis du gerne vil vide om de er billigere end din nuværende udbyder – og i så fald hvor meget billigere.

 

Besøg Gul Strøm på Facebook.