Gode ideer til sjove og anderledes netværksmøder

netværksledelse

 

 

Er du med i et netværk? I så fald skal du vide, at det er en super god ide at være det. Især hvis du arbejder med online markedsføring – ja for sags skyld er det smart i alle brancher.
I denne artikel kan du læse om, hvordan du på en sjov og anderledes måde kan holde et netværksmøde med henblik på at skabe tættere bånd mellem deltagerne.

Invitér netværket på en golfrejse

Hvis netværkets medlemmer godt kan lide at spille golf, så er det oplagt at tage på en fælles golfrejse. På den måde kommer I lidt væk fra de vante rammer, hvilket kan være ganske sundt for netværkets helhed. Derudover har I også mulighed for at konkurrere lidt indbyrdes – og det er især noget som kan bringe smil frem på læben.

Hvis du synes, at golfrejsen lyder som noget for dig og dit netværk, så kan du med fordel tage et nærmere kig på følgende golfpakker.

Tag på virksomhedsbesøg (husk jakkesættet)

En anden god ting er virksomhedsbesøg. Virksomhedsbesøg kan være uhyre inspirerende og give netværket fornyet energi og inspiration. Hvis I vælger at tage på virksomhedsbesøg, er det meget vigtigt, at I får den rette påklædning på. I langt de fleste tilfælde er det rigtig fint at tage et jakkesæt på med en dertilhørende fin skjorte.
Hos Suitsyou.dk kan du få skræddersyet dig et jakkesæt og skjorten kan du finde i en lækker kvalitet hos stoy-munkholm.dk.

En overlevelsestur vil uden tvivl ryste jer sammen og få jer til at danne bånd

Hvis I i netværket virkelig går efter at blive rystet godt sammen og knytte nogle tættere bånd, så er der ingen tvivl om, at det er en overlevelsestur I skal på. På overlevelsesturen er det nemlig nødvendigt, at I samarbejder, hvilket vil have en direkte effekt på jeres professionelle arbejdsliv.
Jo mere tillid til hinanden, jo bedre et samarbejde kan I få. Derfor er overlevelsesturen altså værd at overveje meget nøje!