Sådan bliver du helt klar til at drive selvstændig virksomhed

selvstændig

Overvejer du at starte selvstændig virksomhed, men er i tvivl om, hvordan du skal starte og hvad du skal fokusere på? I denne artikel bliver du klogere på en række forskellige, men vigtige ting i forbindelse med drift af egen virksomhed.

Snak med en advokat og få svar på dine spørgsmål

Hvis du har mange spørgsmål om drift, stiftelse af selskab og lignende, så er det en rigtig god ide at snakke med en advokat eller lignende rådgiver. På den måde kan du få svar på dine spørgsmål og føle dig mere sikker i din sag.
Du kan med fordel tage kontakt til denne advokat, hvis du har spørgsmål vedr. virksomhedsstiftelse og lignende.

Tag et kursus i office-programmerne

Det er en uhyre god ide at tage nogle office kurser. Som selvstændig virksomhedsejer kommer du helt sikkert til at sidde i word, excel og lignende programmer, hvorfor det er uhyre vigtigt at have et godt kendskab til dem.
Office-programmerne er fantastiske at bruge i forbindelse med drift af virksomhed. Du kan for eksempel bruge excel til budgettering og lignende. Derudover kan du bruge word til at skrive længere mails, notater osv. Derfor kan du med fordel investere et par tusinde kroner i sådan et kursus, hvis du gerne vil være helt klar til at drive virksomhed.

Køb dig en kalender og notesbog

Dette råd er meget undervurderet på trods af, at det kan hjælpe dig uhyre meget. Som selvstændig virksomhedsejer er der uhyre mange ting som du skal tage stilling til samtidig med, at kalenderen meget hurtigt kan blive fyldt.
I den forbindelse er det ganske rart med en kalender og en notesbog, så du kan holde dig ajour på alt, hvad der foregår i din virksomhed. Derudover er kalenderen god at have, så du ikke lige pludselig overbooker dig selv og derfor bliver stresset.

 

Dette er en advertorial.