Business Class

Du arbejder mere effektivt i et komfortabelt arbejdsmiljø

Partnership and team work

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at din effektivitet er højere, hvis du sidder i et komfortabelt og afslappende miljø. Dette gør sig især gældende, hvis du til dagligt sidder med kontorarbejde og lignende.
Derfor er det som leder og virksomhed en god ide at fokusere lidt på, hvordan arbejdsmiljøet på arbejdspladsen er. Miljøet omfatter i høj grad indretning, sociale aktiviteter, mad og drikke osv.
I denne artikel får du en række konkrete tips til, hvordan du kan gøre arbejdsmiljøet bedre og dermed øge effektiviteten ganske betragteligt.

Sørg for at lave nogle fælles arrangementer såsom fællesspisning, fodboldkamp og lignende
Et bedre arbejdsmiljø kommer især af fælles arrangementer. Sådanne arrangementer kan for eksempel være noget fællesspisning på en restaurant eller lignende.

Hvis der er tale om en meget maskulin virksomhed med mange fodboldgale mænd, er det højst sandsynligt en glimrende ide at tage ind og se en fodboldkamp sammen med kollegaerne.

Mulighederne er mange. Det vigtigste er blot, at du som leder/chef sørger for at lave noget sammen, der giver jer et tættere sammenhold. Det vil alt andet lige gøre jeres effektivitet på arbejdspladsen meget bedre.

Hæng motiverende plakater op på væggene
I et kontormiljø er der mange fordele at hente ved at hænge plakater op med motiverende citater og billeder. I løbet af de seneste par år er det blevet ekstra populært at hænge motivation op på væggen så at sige.

Der er både tale om gamle motivationscitater og nye citater som sportsstjerner er kendt for at sige. Sådanne citater vil uden tvivl have en god effekt på de ansatte, der til dagligt vil se og støde på dem.

Et godt sted at kigge efter plakater til væggene er hos Nemprint.dk. De har et stort og flot udvalg af plakater med mange forskellige motiver, farver osv.

Spørg dine ansatte – Hvad kan I godt lide?
Med henblik på at gøre arbejdsmiljøet bedre, er det selvfølgelig også en super god ide, hvis du spørger dine ansatte om, hvad de kan lide. Hvad er det, der skal til før de bliver gladere på arbejdspladsen og arbejder mere effektivt?

Overvej at sende et spørgeskema rundt og analysér så på det!