Business Class

Derfor bør du melde dig ind i en a-kasse

 
kontor job
 
Overvejer du at melde dig ind i en a-kasse, men er du stadig lidt i tvivl om, hvorfor du bør gøre det? Dette indlæg giver dig nogle rigtig gode grunde til at melde dig ind i a-kassen, da du faktisk får meget mere end blot en økonomisk sikkerhed. Læs mere herunder.

Du får ikke kun en økonomisk sikring
Når du melder dig ind i en a-kasse i dag, får du meget mere end blot økonomisk sikkerhed. De forskellige a-kasser er godt klar over, at markedet er blevet skærpet og hårdere, hvorfor de er nødsaget til at tilbyde noget mere for de samme penge – og det kommer dig som kunde til gode.

Få sparring på dit CV og din ansøgning
Hos langt de fleste a-kasser er det muligt at få sparring på dit CV og din ansøgning, hvilket er en kæmpe fordel i forbindelse med at finde et job relativt hurtigt. Størstedelen af danskerne er ikke gode til at skrive CV og ansøgning, hvorfor de hurtigt bliver glemt blandt virksomhederne.

Derfor er det altså en fremragende ide at få noget professionel sparring, der kan hjælpe dig effektivt videre i jobmarkedet.

Mulighed for at blive jobrådgivet
Mange a-kasser tilbyder også at rådgive dig om job. Det er især værd at benytte sig af, hvis du er i tvivl om, hvor du skal arbejde henne og i hvilken branche. Jobrådgivning har hjulpet rigtig mange mennesker videre med deres arbejdsliv – og er uden tvivl værd at benytte sig af, hvis du får chancen.

Du føler dig tryg og i gode hænder
En anden god ting ved at være medlem af en a-kasse er, at du føler dig mere tryg og i sikre hænder. Både fordi du er økonomisk sikret, men i høj grad også, fordi du modtager nogle tillægsydelser, der er meget behjælpelige, når du skal finde et nyt job og-/eller lignende.

Hvis du gerne vil se et eksempel på en a-kasse, der kan tilbyde dig ovenstående, skal du læse mere her.