Business Class

Erhvervstelefoni til virksomheder

Vi lever i en verden der er i konstant udvikling inden for elektronik og it. Det kræver derfor et større overblik at være virksomhedsejer. Med erhvervstelefoni er man derfor sikret en fleksibel løsning, som dækker firmaets nøjagtige behov pdln

Abonnement uden binding

Mange af os kender til, at man får lavet en aftale, hvor der er x antal måneders opsigelse. Efterfølgende glemmer man at få opsagt aftalen, inden en ny periode går i gang. Måske endnu dyrere end da man sagde ja. Med erhvervstelefoni gennem L&E er man sikret et abonnement uden binding og lange opsigelser, og det er muligt at skræddersy den bedste løsning til din virksomhed.

Fordele med erhvervstelefoni

Det er oftest telefoniløsningen og omstillingen man møder, når man kontakter en virksomhed første gang. Det er derfor vigtigt, at virksomheden bliver præsenteret på bedste vis. Kunderne skal naturligvis have den bedste førstehåndsoplevelse af jeres virksomhed. Erhvervstelefoni gør, at man som virksomhedsejer er sikret den bedste løsning på markedet.

Virksomheders behov er forskellige, og her har man mulighed for at sammensætte den perfekte løsning til netop jeres virksomhed. Uanset om man vælger et IP telefonsystem, en hosted løsning eller et mobil omstillingsanlæg er fælles for dem alle, at de er uden binding og lange opsigelsesperioder. Dette giver samtidig en fleksibilitet, hvis virksomheden skulle få andre eller flere behov senere hen.

Med en erhvervstelefoni aftale gennem L&E er man sikret telefoni, der matcher hver enkelt virksomheds ønsker og behov.