Business Class

Aflast dine arbejdsgange med et Paexo Exoskeleton

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at passe godt på kroppen både i vores arbejdsliv og i vores privatliv. At have de rette arbejdsstillinger er særdeles vigtigt, for at vi ikke bliver nedslidte før tid. IMMO, som er en dansk virksomhed, har gennem de sidste 50 år gjort det at værne, afhjælpe og forebygge immobilitetsproblemer til deres mission. IMMO udvikler forskellige produkter, som har det formål at aflaste og hjælpe medarbejdere, som beskæftiger sig med fysisk krævende arbejdsstillinger og arbejdssituationer i løbet af deres dagligdag.

Få det optimale ud af dit arbejdsliv

Den stigende levealder og den faldende fødselsrate betyder, at helbredet på de medarbejdere, som er på arbejdsmarkedet i dag, skal beskyttes og værnes om. Her gælder det om, at medarbejderne ikke nedslides før tid, og præcis derfor kan de innovative produkter fra danske IMMO være et nyttigt og godt produkt at anvende i særlig fysisk krævende arbejdsmiljøer.

Det er typisk medarbejdere, der arbejder i miljøer, hvor rutiner, stillinger og arbejdsgange er fysisk krævende. Skal arbejdet udføres over skulder- og hovedhøjde, vil dette som oftest belaste både ryg, håndled, skuldre og nakke, hvilket med tiden kan resultere i nedslidte led og muskler. Paexo Exoskeleton hjælper de medarbejdere, som står i sådanne arbejdssituationer, så deres kroppe forbliver sunde og stærke, selvom arbejdsmiljøet kan være belastende. Ved hjælp af Paexo Exoskeleton opretholdes glæden i medarbejderens arbejdsliv og motivationen for at yde et godt stykke arbejde.