Den moderne iværksætter ser godt ud

Når du starter virksomhed, er der masser af ting, du skal tage højde for. Først og fremmest skal du gennemtænke og teste dit produkt. Det skal måske præsenteres for mulige investorer, og du skal også i kontakt med erhvervsorganisationer og kunder. Der er rigtigt mange sammenhænge, hvor det er din person, som din virksomhed bliver bedømt på. For en stor investor kan det virke upålideligt, hvis du kommer med en nystartet virksomhed med stort økonomisk potentiale, imens du selv ligner én, der ikke ejer salt til et æg. Det er ikke nogen hemmelighed, at mange startups kører på pumperne, men det er der ingen grund til at reklamere med. Dit firma bliver bedømt på din fremtræden. Den måde du taler, går, står og ser ud, skal være i top. Og det skal repræsentere det, du står for.

Du repræsenterer din virksomhed

Den moderne iværksætter skal klæde sig godt. Det er unægteligt lettere at sælge sit produkt i et outfit fra Hugo Boss end bukser og t-shirt nede fra det lokale supermarked. Det ved de fleste virksomhedsledere allerede, og vi kender det også fra politikere, nyhedsoplæsere med videre. Det er ikke længere nok at have et godt produkt eller et godt budskab. Det er selvfølgelig den centrale del af din virksomhed, men der er mange om buddet, og derfor bliver du nødt til at gøre noget ekstra for at skabe positiv opmærksomhed omkring din person. Du ved jo godt allerede, at et dyrt jakkesæt betaler sig selv hurtigere ind, end mange billige. Men en central del af det at have en lækker garderobe er at passe godt på den. Det gør du ved at vaske eller rense tøjet på den rette måde og med et garderobeskab.

Vær stylish hele døgnet

Der er ingen tvivl om, at du kommer til at have mange lange arbejdsdage og møder på kontoret. Derfor skal det indrettes flot og stylish samtidig med, at det er praktisk. Du ved selvfølgelig allerede, at du skal have gode møbler i form af bord og stole. Den rette belysning og de rigtige arkivsystemer er helt essentielle. Men der kan være en pointe i at have et garderobeskab på kontoret. Forestil dig at du har arbejdet i 12 timer og er inviteret til forretningsmiddag eller bare en uformel kop kaffe efter arbejde. Du behøver ikke lægge skjul på, at du kommer direkte fra arbejde, men du må gerne være repræsentativ og soigneret. Derfor har mange iværksættere ekstra toiletsager og tøj på kontoret. Et garderobeskab, der matcher din indretning, er en diskret og praktisk løsning. Det kan endda være med til at understøtte indretningen i dit kontor.

Pas godt på dit tøj

Skal du op i de helt høje ende af skalaen, kan du få et ventileret garderobeskab. Det er smart, hvis tøjet skal tørre efter en hurtig tur på renseriet eller til håndklædet, når du har taget et hurtigt bad ude i omklædningsrummet. Med et ventileret garderobeskab er du med til at sikre et godt indeklima og en dejlig friskhed i dit tøj. Næste gang du tjekker dit look og din appearance, kan det godt svare sig at tage et nyt blik på garderoben. Spørg dig selv, om du har det tøj, der sælger dit produkt, og om du passer godt på det. Du ved selv hvilke typer af mennesker, du gerne vil købe et produkt af, og hvem du intuitivt ikke stoler på. Du kan dog ikke altid regne med, at din investor har en lige så god intuition som dig. Om ikke andet kan du hjælpe den på vej ved at huske, at en iværksætter, der udstråler af succes, får succes.