Skab rammerne for en digital arbejdsplads med et moderne intranet

Intranettet anno i dag er noget helt andet end for bare få år tilbage. Et moderne intranet er mere end blot en digital opslagstavle – det er langt højere grad en platform, hvori medarbejdere såvel som ledere har adgang til organisationens samlede viden og materialer. Her er der rum for dele, uddelegere, udvikle og samles. Intranettet er derfor også en platform, hvor viden og data kan deles på tværs af fagområder, afdelinger, lokationer og lande – uden problemer. Overvejer din virksomhed at blive mere digital arbejdsplads? Læs mere om fordelene herunder.

Fordele ved den digitale arbejdsplads

Intranettet er på mange måder nået dertil, hvor det i virkeligheden fungerer mere som medarbejdernes arbejdsplads – hvor intranettet førhen bare var ét af mange systemer, man have adgang til. Med et velfungerende intranet bliver jeres virksomhed i stand til at sikre følgende:

  • Et informationsniveau, der er holder medarbejderne opdaterede på, hvad der foregår i organisationen.
  • En virksomhedsidentitet og -kultur, der er fælles på tværs af organisationen og som skaber fælles fodslag og engagement blandt medarbejdere.
  • Optimale rammer for vidensdeling og samarbejde på tværs af faggrupper.
  • Strømlinede forretningsprocesser – og rum for udvikling.

En moderne løsning fra ProActive

Eftersom at der ikke er to organisationer, der er ens, så er ingen intranetløsninger det ej heller. ProActive har derfor udviklet et intranetprodukt, som gør det muligt at få leveret et fleksibelt produkt, som kan tilpasses virksomhedens særlige behov. Intranettet baseres på SharePoint og Office 365, hvilket samtidig gør det muligt gøre intranettet driver for udvikling af virksomheden og dens processer.