Business Class

Sådan kommer jeres virksomhed i gang med tidsregistrering

Er du blevet fristet af de mange fordele ved tidsregistrering, er det måske nu, du skal gribe muligheden for at indføre registrering af tid i din virksomhed. Vi guider dig gennem processen, så du kan få glæde af de mange fordele, som løsningen indebærer.

Valg af værktøj til tidsregistrering

I takt med den stigende efterspørgsel på værktøjer til tidsregistrering, er der blevet etableret mange virksomheder, som udbyder denne smarte løsning. I den forbindelse er det værd at bemærke, at det langt fra er alle værktøjer, der er lige brugervenlige og effektive. Vil du have det bedste af det bedste, bør du nøje overveje, hvilket værktøj du bruger til at registrere tid i din virksomhed.
Det er selvfølgelig muligt at registrere tid med timesedler, hvilket man har gjort i årtier. Dog er det efterhånden en forældet løsning, der er forbundet med meget ekstraarbejde og besvær. Bruger man gammeldags timesedler, skal man være indstillet på, at det kræver meget administrativt arbejde. Det er derfor ikke uden grund, at der er et stigende antal virksomheder, der vælger en elektronisk løsning i stedet for. Du kan spare både tid og penge i din virksomhed, hvis du vælger at benytte dig af elektronisk tidsregistrering.
Når det drejer sig om tidsregistrering, er det svært at komme uden om Kala, som er en af de førende udbydere på markedet. Det er en dansk virksomhed, der har formået at gøre hverdagen nemmere for rigtigt mange virksomhedsejere inden for en lang række brancher.

 

Opret din virksomhed og kom i gang med tidsregistrering

Har du besluttet dig for, hvilket værktøj du vil bruge til tidsregistrering, kan du komme i gang allerede i dag. Vælger du at købe dig adgang til et elektronisk værktøj, har du typisk en række forskellige valgmuligheder. Dit valg af værktøj bør træffes på baggrund af, hvor mange ansatte du har, hvor mange sager / opgaver virksomheden løser hver måned, og hvilke features du ønsker adgang til. Når du har bestilt den ønskede løsning, vil du typisk have adgang til værktøjet via både computer, smartphone og tablet. Du bliver faktureret et fast månedligt beløb, som du hurtigt kan tjene hjem takket være besparelser og øget effektivitet.
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt tidsregistrering er noget for dig og din virksomhed, kan du benytte dig af tilbuddet om en gratis prøveperiode. Dermed har du mulighed for at stifte bekendtskab med tidsregistrering, uden at det vil koste dig en krone.