Business Class

Brugen af smartphone bliver mere og mere omfattende

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Smartphones fylder mere og mere i vores hverdag. Flere og flere mennesker får en i hænde – og udviklingen ser ud til at fortsætte. I denne artikel ser vi nærmere på, hvad smartphones især bliver brugt til i 2015.

Rigtig mange låner penge via deres smartphone

Smartphones bliver i høj grad brugt til at styre vores privatøkonomi. Stort set alle banker med respekt for sig selv har en app, hvor det er muligt at betale og overføre penge, se konti og meget mere.
Derudover er det også blevet muligt at låne penge via sin smartphone. Det er især de såkaldte SMS lån som er blevet meget populære. SMS lån er fordelagtig, hvis du har brug for et par tusinde kroner inden for kort tid.

Se udbuddet af SMS lån her.

Nyheder på sin smartphone

Rigtig mange bruger også deres smartphone til at tjekke nyheder. Der findes et hav af nyheds-apps og med konstant adgang til internettet, er det bestemt ikke svært at holde sig opdateret på, hvad der sker ude i den store verden.

Ikke at forglemme: De sociale medier

Det er bestemt ikke usandsynligt, at det er de sociale medier som fylder absolut mest i forhold til tidsforbrug på en smartphone. Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat er fire meget populære medier som tusindvis og atter tusindvis af mennesker bruger meget tid på hver eneste dag. Det er især Facebook som fylder meget i forhold til brugen af smartphones i løbet af dagen. Og hvordan ser fremtiden så ud for brugen af smartphones? Ja det må tiden vise. Der er dog tendenser som indikerer, at der kommer en modkultur til smartphones. Det vil sige, at brugen af dem måske kommer til at falde drastisk hos nogle bestemte segmenter.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at læse flere elektroniknyheder? I så fald er http://www.medieplus.dk/ et besøg værd. På denne hjemmeside finder du nemlig et hav af spændende artikler om seneste nyt inden for elektronik herunder computere, smartphones, tablets og lignende.