Business Class

Klar til at stå på egne ben?

Du kan helt sikkert føle dig klar til at flytte for dig selv eller med kæreste, men inden du kan føle dig helt klar, så er der en masse forskellige ting du skal have styr på. I starten kan det virke meget uoverskueligt og det kan derfor godt være at du behøver lidt hjælp til at komme i gang.

Få styr på detaljerne

For det første er det vigtigt, at du undersøge hvad dit budget er og om du har råd til at flytte. Det vil sige, at du skal starte med at tilrettelægge et budget, så du nemmere kan overskue diverse omkostninger der kan være ved flytningen. Ud fra dit budget skal du tage stilling til hvor meget din husleje må koste og derefter begynde at kigge på lejligheder, som vil passe til dig.

Der er forskellige måder at bo til leje, du kan vælge at leje en hel lejlighed, hvor du har et hjem for dig selv, du kan også vælge at leje et værelse og dele lejlighed med andre, en tredje mulighed er at bo i kollegier. En måde at gøre huslejen billigere, er ved at søge om boligstøtte. Boligstøtten bliver udregnet alt efter hvor stor boligen er, huslejens størrelse og husstandens indkomst og formue. Udover husleje og boligstøtte skal man undersøge hvordan man vil være dækket af forsikring.

Når man flytter hjemmefra er man ikke længere dækket af sine forældres forsikring, en god mulighed for forsikring er KFForsikring Privat,  her kan du få en forsikring, som passer til dine behov alt efter om du mangler en indboforsikring, ulykkesforsikring eller en rejseforsikring.  Det er vigtigt at du prioritere at være forsikret når du flytter, der kan ske mange ting, som indbrud og skader i lejligheden, som er økonomisk hårdt uden en forsikring til at hjælpe sig.

Når man er så langt, at man har fundet ud af de forskellige ting omkring lejemål, budget, husleje og forsikring, så er det de fleste begynder at købe ind til deres nye hjem.

Indret efter personlighed

I ens første hjem vil man oftest gerne vise hvem man er, som person og  få købt de rigtige ting. Når man indretter sin nye lejlighed eller nye værelse så kan man med få genstande gøre det til sit helt eget. Du kan finde møbler og sammensætte dem alt efter hvordan du syntes det passer til dig, alt behøver ikke altid at ligne alle andres. Et mærke, som er meget populært og passer ind i alle indretninger er HAY. HAY er specielt kendt for deres farverige sengetøj, viskestykker og sengetæpper, men har absolut også andre bæredygtige og innovative møbler og accessories, som passer ind i alle hjem, du kan se mere her.