Business Class

Skagerak Pelagic samler produktion i Skagen med 100 arbejdspladser

En af Europas førende fiskeindustrier, Skagerak Pelagic A/S, har netop taget en ny fabrik i Skagen i brug efter et år med ombygning samt indkøring af ny teknologi. Dermed er alle virksomhedens aktiviteter samlet under samme tag. For 2012 budgetteres der med en omsætning på 600 mio. kr., og man forventer at beskæftige ca. 100 medarbejdere.

Skagen Pelagic A/S er en fusion af de bedste kompetencer på området fra de tre fiskeindustrier Unifisk A/S, E. Taabbel Fiskeeksport A/S og Skagerak Fiskeeksport A/S.

“Det nye Skagerak Pelagic A/S bygger målrettet på kvalitet samt værdier som fleksibilitet, effektivitet, troværdighed og bæredygtighed, og et af vores vigtigste aktiver er vores engagerede og kompetente medarbejdere,” siger bestyrelsesformand Iver Espersen, der i øvrigt repræsenterer tredje generation i den familieejede virksomhed, Skagerak Group.

Skagerak Group omfatter ud over Skagerak Pelagic A/S, også selskaberne Skagerak Salmon A/S og Skagerak Fiskeeksport A/S.  Koncernen har en samlet omsætning på omkring 1 mia. kr. og beskæftiger ca. 300 medarbejdere. Koncernens hovedkontor samt de 2 sidstnævnte selskaber forbliver i Hirtshals.