Nyt samarbejde mellem Matas og ALT for damerne

ff7af0_Loebe_tshirt

Matas og ALT for damerne har sammen udviklet en løbetøjskollektion. Samarbejdet mellem bladudgiveren og butikskæden er nyskabende – og tøjet er på hylderne i denne uge

Når ALT for damerne 30. maj skyder deres Kvindeløb 2015 i gang, vil de velkendte t-shirts have fået beklædningsselskab af både løbebukser og sokker. I samarbejde med butikskæden Matas har ALT for damerne udviklet en løbetøjskollektion, som fra denne uge er på hylderne i Matas butikker landet over.

Det er første gang, et sådant samarbejde mellem en detailkæde og en bladudgiver ser dagens lys. Og hos Egmont Publishing, som udgiver ALT for damerne, ser man perspektiver i at arbejde på tværs af sektorer:

”Det er et spændende samarbejde, som giver os mulighed for at vise ALT for damerne og deres Kvindeløb på nye måder. Løbetøjskollektionen er et eksempel på den nytænkning, der kan vokse ud af et samarbejde mellem Danmarks største detailkæde inden for personlig pleje og Danmarks største kvindeløb,” siger head of Licensing i Egmont Publishing, Michael Benzon.

Informations- & miljøchef i Matas Henrik Engberg Johannsen påpeger, at fornuftig løbetræning kan bidrage positivt til den fysiske og mentale sundhed.

”Mange oplever, at når de tilmelder sig officielle løb, så kan det hjælpe til at fastholde motivationen i den daglige træning. Matas støtter op om sund livsstil og for os er det oplagt at synliggøre et løb for kvinder og den nye tøjkollektion give dem nu mulighed for at løbe i behageligt og smart tøj til en rimelig pris,” siger han.