Business Class

Hvor skal du låne penge til din virksomhed?

Har du en ide til en virksomhed, skal den føres ud i livet hurtigst muligt, hvis altså det er noget, du inderligt tror på. Er tilfældet det, og mener du, at dit produkt er noget helt unikt, er der kun en ting at gøre. Du skal finde noget finansiering, hvis din ide skal skydes i gang hurtigst muligt. Når du har fået din ide, er det vigtigt, at du ikke venter for lang tid på at gå i gang, da du ellers risikerer, at nogen tager dit produkt for næsen af dig. Det må bare ikke ske, og derfor skal du have skudt gang i virksomheden med det samme, og hvis du mangler penge til at komme i gang, kender vi heldigvis steder, hvor du kan låne penge til din drøm og virksomhed.

Glem alt om banken og kviklån

Typisk vil det være banken, som du søger hen i mod, men ofte vil det være en hård omgang at overtale dem, eftersom de stiller en lang række strenge krav, som du måske ikke kan opfylde. Når du har droppet banken, er det et af de mange kviklån, du kan søge hen mod, men den høje rente er måske en tand for høj, og dette forstår vi udmærket godt. Kviklån har nogle gode fordele, men når det kommer til de samlede omkostninger, er det altså bare ikke helt optimalt.

Dog har vi heldigvis fundet et sted, hvor du kan låne penge uden om banken samt de virksomheder, der tilbyder kviklån. Lyder det spændende – så se her hvor et helt nyt koncept præsenteres. Lendino er navnet, og deres koncept bygger på at private samt professionelle investorer kan låne penge til virksomheder, der har den rette kreditværdighed. Dette er en god mulighed for både långiver og låntager, idet der følger positive ting med for begge sider. Vælger du at optage lån herinde til din virksomhed, sparer du nogle af de omkostninger, der ville have været, hvis du havde handlet med banken, hvilket er til fordel for dig. Dog får din långiver også noget godt ud af det, idet han modtager et godt, men forholdsvis sikkert afkast for sine penge, eftersom Lendino kun bliver benyttet af kreditværdige virksomheder. Det er altså en meget god ide, hvis du skal have lidt ekstra penge til virksomheden.

Få gang i markedsføringen samt produktudviklingen

Skal din virksomhed blande sig på det svære marked, som der findes i Danmark, kræver det, at du altid udvikler virksomheden. Med det menes der, at du skal udvikle dit produkt hele tiden, så kunderne får mere glæde af det. Dette får dem til at komme igen, hvis bare dit produkt er godt nok. Udover produktudvikling skal du ligeledes bruge penge på markedsføring, da dette kan give dig endnu flere penge i butikken. Enhver iværksætter kender til ordsproget ”man skal bruge penge – for at tjene penge”. Dette ordsprog er dækkende, og du kan passende tage det til dig. Har du dog ikke penge nok til disse ting, kan du benytte ovenstående låneform.