Business Class

Spændende mad til familien på farten

retter2

Lever du og din familie også i en stresset hverdag, hvor der ikke altid er lige meget tid til indkøb og inspiration til spændende hverdagsmad? Vi giver dig her de bedste tips til at nå godt og sundt igennem en stressende hverdag.

Der skal være plads til familietid
I en travl og hektisk hverdag, er det især vigtigt, at familietiden prioriteres højt, når I endelig er hjemme. Derfor skal der heller ikke bruges unødig lang tid på sure pligter, som at købe ind til køleskabet og bruge uendelig lang tid på at finde opskrifter, som både er sunde og ikke mindst nemme at lave. Hyggen skal prioriteres og tiden med hinanden er især vigtig – også en tirsdag aften.

Nemme løsninger er vejen
Karriere og børnefamilier går ikke altid godt i spænd på madfronten. Grunden hertil kan være den knappe tid i hverdagene efter arbejde. Derfor er det vigtigt at I som familie finder nogle nemme og enkle løsninger, som både kan spare Jer for dyrebar tid, når I har fri. Der findes et hav af måltidskasser og ordninger, som kan hjælpe familien med deres indkøb eller madordninger i en stresset hverdag. Hvad endnu bedre er, så tilbyder Retnemt eksempelvis også en opskriftservice, som hjælper Jer til at lave lækre middagsretter, som er nemme og hurtige at lave.

Weekends bliver frirummet
I weekenden, hvor tiden er bedre, er der naturligvis også bedre tid i køkkenet til at servere mad, som er tilberedt med ekstra kærlighed. Retnemt forhandler måltidskasser op til 4 dage om ugen, som passende kan være til de stressede hverdage – hvor weekenden bliver frirummet til de større madlavningsprojekter, som også kræver længere tid og overskud.