Business Class

business-class brandtrevision

Overvejer du at blive selvstændig?

Går du med en lille drøm om at blive selvstændig en dag, så møder du sikkert rigtig mange gode råd på din vej fra familie og venner. Der er imidlertid også rigtig mange fordele og ulemper ved at starte egen virksomhed, men hvis det er en drøm du har haft længe, så er det måske på tide, at du kaster dig ud i det.

Ved opstart af ny virksomhed er der rigtig mange ting, du skal tage stilling til. Først og fremmest skal du vælge en virksomhedsform. Dernæst lave en forretningsplan, anskaffe dig et CVR-nummer, skabe overblik over skat, moms og budgetter, tjekke forsikringer og tilladelser og ikke mindst have styr på årsregnskab og bogføring. Hvad angår den økonomiske del, så kan det være en god ide at få et revisionsfirma til at hjælpe dig, så du ikke risikerer at overse vigtige detaljer i processen. Brandt Revision & Rådgivning kan hjælpe dig med lige præcis dette. Her kan du få professionel og kompetent vejledning til alt, hvad der handler om økonomi og regnskab. Du kan få rådgivning og budgettering af en specialist, og på denne måde kan du sørge for at træffe de helt rette beslutninger for dig og din virksomhed. Klik ind på www.brandtrevision.dk og læs om de mange forskellige ydelser og services, inden du selv tager munden for fuld med store og vigtige beslutninger.

Køb alle de nødvendige kontorartikler

Når du stille og roligt er kommet i gang med opstarten af din virksomhed, så dukker der hele tiden nye ting op, du skal tage stilling til. En af de ting er, at du skal have købt ind til at kunne møblere og indrette dit kontor. Her tænker du måske ikke umiddelbart skriveredskaber, mapper og diverse ting til arkivering, men det er faktisk i høj grad nogle af de ting, der ikke er til at undvære på et kontor. Derfor kan du hos Lyreco finde alt i kontorartikler lige fra printerpapir, kuverter og notesblokke til printerpatroner, it-tilbehør og diverse mapper, ringbind og opbevaringskasser. Sørger du for at have alle disse ting klar på forhånd, så undgår du irriterende forstyrrelser, når du pludselig opdager, at du mangler en sort kuglepen – og dermed undgår du også at bruge tid på at skulle bestille varer hjem lige inden et kundemøde eller noget andet vigtigt. Se udvalget her og udvælg alle de ting du ved, du kommer til at mangle på dit kontor. Lyreco tilbyder gratis levering ved køb over 500 kr., samt 30 dages returret, hvis du kommer til at bestille lidt for meget hjem.