Business Class

Fem måder I kan skaffe flere besøgende til jeres webshop

Først og fremmest, så er det naturligvis uhyre vigtigt at forstå, at en øget mængde besøgende ikke er ensbetydende med en forøget omsætning – du skal naturligvis sørge for at sikre dig, at din webshop er konstrueret på en sådan vis, at den konverterer de besøgende, der kommer ind. Uden besøgende er der dog heller ikke noget salg, så her finder du intet mindre end fem forskellige måder hvorpå du kan skaffe flere besøgende til din webshop.

  1. Begynd at arbejde effektiv med Facebook-annoncering

Det er naturligvis ikke alle webshopejere, der har tålmodigheden til at vente på en langsommelig form for markedsføring. I et sådant tilfælde vil det være en god idé at se nærmere på FB-annoncering, der ganske enkelt handler om at vise dine reklamer for relevante brugere på Facebook – det er en uhyre effektiv form for markedsføring og det er noget, der kan trække besøgende ganske få timer efter du har opsat dine annoncer og tilknyttet en form for betaling til kontoen.

  1. Bliv mere synlig i søgemaskinerne

Langt de fleste købsbeslutninger her i Danmark starter faktisk på en søgemaskine som Google. Derfor er det naturligvis også en oplagt idé at være synlig på relevante søgeord for din webshop. Hvis du f.eks. sælger den populære drone, DJI Phantom, så er det en rigtig god idé at være synlig, når der bliver søgt efter denne og andre former for droner. Hvis du bliver mere synlig i søgemaskinerne, så vil du også tiltrække flere besøgende til din webshop.

  1. Google AdWords – også synlighed i søgemaskinerne

Denne måde læner sig meget op ad den ovenstående, da den også handler om at styrke din synlighed i søgemaskinerne. Hvis du arbejder med søgemaskineoptimering, så styrker dine placeringer i de organiske resultater, men henover de organiske resultater finder du en række Google AdWords-annoncer, som du kan betale dig til. Sørger du for at ramme de relevante søgeord, så kan dine markedsføringskrone bruges uhyre effektivt på denne måde, da du virkelig kommer til at få valuta for pengene.

  1. Tilbyd rabatkoder til rabatkodesites

Der findes en lang række forskellige rabatkodesites på det danske marked og det kan faktisk være en rigtig god idé at tilbyde rabatkoder til rabatkodesites som Coupii, da de kan sende rigtig meget relevant trafik i din retning, da en forbruger naturligvis ikke vælger at gå på jagt efter en rabatkode, hvis de ikke er interesseret i at bruge denne rabatkode til noget. Derfor er det også en oplagt idé at bruge disse rabatkodesites som en fast del af din markedsføring.

  1. Bannerannoncering på velbesøgte sider

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er rigtig mange markedsføringseksperter, der er af den opfattelse, at det ikke er relevant at se nærmere på bannerannoncering. Faktum er dog, at du kan skaffe rigtig meget trafik til din webshop ved at købe dig til bannerannoncering på velbesøgte sider som f.eks. EB.dk, TV2.dk eller lignende – du kan skaffe rigtig meget trafik på denne måde og dermed også fange mange relevante besøgende.