Business Class

Drømmer du om at starte virksomhed? Lån penge til opstarten

Det er forskelligt, hvor mange penge man har behov for at låne, når man ønsker at starte en virksomhed. Det er selvfølgelig et spørgsmål om størrelsen på virksomheden, og om du i forvejen har en opsparing.
Hvis det sidste ikke er tilfældet, er der heldigvis en masse gode løsninger på markedet, der gør, at din drøm alligevel kan blive en realitet.
Her guider vi dig til de smarteste løsninger, når du skal låne penge, og hvordan du får mest muligt ud af dem.

Start småt

Du har måske en idé om alle de ting, du har brug for, når du starter din virksomhed. Dermed har du nok også et billede af, hvor mange penge du har brug for at låne. Denne forestilling er i mange tilfælde ikke helt så realistisk, som man kan gå og tro. Du kan nemlig sagtens starte din virksomhed uden alle de midler, som du forestiller dig, at du behøver. For at tage et eksempel, er der jo ingen grund til at starte med at have drømmekontoret – det skal nok komme senere. Du skal derfor fokusere på at have de ressourcer, du behøver for starte op, og du kan faktisk komme rigtig langt for 100.000 kroner, som f.eks. DER Privat Finans tilbyder. Det vigtigste er nu engang dit drive og din tro på, at det nok skal lykkedes dig at få succes og dine penge til at yngle.

Vælg et lån, der kan tilpasses

Hvis du vil låne penge til at starte din virksomhed, er det virkelig vigtigt at finde et lån, som er fleksibelt og kan tilpasse sig dig og din situation. Det er selvfølgelig fedt, hvis lånet har en fast, lav ydelse, men du vil samtidig blive rigtig glad, hvis du har muligheden for at sætte dine afdrag op i en periode, hvor du har økonomisk overskud til det. For selvom det er fedt, at man kan låne penge til at få startet op, så er det altså federe at komme hurtigt ud af lånet igen.

Dette giver et lån ved DER Privat Finans dig muligheden for. Med deres PrivatLån Plus får du et lån, som altid indretter sig efter din økonomiske situation, og som du kan vælge at indfri.

Det bedste af det hele er, at fleksibiliteten kommer helt uden gebyrer. Hos flere  firmaer skal du nemlig betale et gebyr for at skrue op for betalinger eller betale dit lån ud. Vi råder til, at du finder et lån, hvor denne mulighed står dig frit for, og hvor fleksibilitet og din økonomiske situation altid er i højsædet.

Læg et budget og få overblik

Før du skal ud og låne din penge, er det vigtigt at have et budget og en idé om, hvad du reelt behøver – for at få sparket gang i din virksomhed. Der er jo ingen grund til at gå ud og låne flere hundredetusinde kroner, hvis du i virkeligheden kun har behov for 40.000.
Med et budget får du ligeledes et overblik over, hvad du har til rådighed hver måned. Sådan sikrer du dig, at du ikke får nogen ubehagelige overraskelser og hele tiden kender til dit rådighedsbeløb.

Hvis du vil vide mere om det gode, fleksible lån, så klik her og bliv klogere på en af de spændende løsninger på markedet.