Business Class

Sådan fejrer du et veloverstået nybyggeri

Design of new house.

Er du lige blevet færdig med at bygge hus? Vil du gerne fejre det hele med en stor middag eller fest? Er du i tvivl om, hvad du skal købe ind til festen? Denne artikel hjælper dig godt på vej!
Fejring af et veloverstået byggeri kan med fordel indeholde en pølsevogn, drikkevarer, snacks og meget mere. Læs mere om, hvad du skal have til fejringen herunder.

Lej en pølsevogn

Der findes ikke noget bedre end at kunne spise en frisklavet fransk-hotdog fra pølsevognen. Derfor kan du med fordel leje en pølsevogn til fejringen af dit nybyggeri. Det er uden tvivl noget som håndværkerne især vil sætte ekstra stor pris på!

Lej en pølsevogn her.

Køb rigeligt med drikkevarer og snacks

Til den gode fest må du selvfølgelig ikke gå tør for drikkevarer, snacks og lignende. Derfor er det et rigtig godt råd at købe stort ind, så du ikke pludselig går tør i løbet af dagen eller aftenen.
Hos Bilka kan du finde alt det du har brug for i forbindelse med fejringen af nybyggeriet. Du kan bl.a. finde drikkevarer og snacks til billige priser samtidig med, at du også kan få købt paptallerkner og lignende.
Bilka er uden tvivl værd at handle i, hvis du gerne vil købe alle dine varer ét og samme sted. På den måde sparer du også tid, og priserne er typisk lavere i Bilka fremfor andre supermarkeder.

Invitér alle håndværkere, familiemedlemmer, venner osv.

Til sidst er der bare at sige god fest! Det er selvfølgelig på sin plads at få inviteret de håndværkere som har hjulpet dig, dine familiemedlemmer, venner osv. Der findes ikke noget bedre end en god fest i gode venners lag!
PS. Husk i øvrigt at meddele pølsevognen, hvor mange personer I bliver, så de kan planlægge, hvor mange pølser og brød de skal have klar.