Business Class

Overvej et nyt domicil til din virksomhed

NyeLokaler

Har din virksomhed vokseværk og er de nuværende lokaler ved at blive for små? Eller leder du blot efter bedre rammer til at drive din virksomhed under? Så er det vigtigt at gennemtænke alle de praktiske forhold, inden du kaster dig ud i lokalemarkedet.

Først og fremmest skal du tage stilling til, hvor meget du vil betale. Er budgettet højt eller lavt, og hvad regner du med at få for pengene? Lad være med at sætte ambitionerne urealistisk, og tag stilling til om det er vigtigt at virksomhedens lokaler har en central beliggenhed, er rummelige eller måske begge dele? Prisen varierer nemlig oftest på baggrund af lokalernes placering, og du kan derfor få betragteligt mere plads til samme pris, på en mere afsides lokalitet.

Det kan på nogle punkter være en fordel at leje sig ind i et domicil, da det giver mere fleksibilitet både økonomisk men også i forhold til at udskifte lokalerne, hvis virksomhedens vokseværk fortsætter. Hjemmesiden Danskboligformidling.dk hjælper din virksomhed med at finde det helt rigtige domicil, med udgangspunkt i virksomhedens værdier og virksomhedens budget.

Du kan let selv få et overblik over markedet for lejeboliger med søgemaskinen på Danskboligformidling.dk. I søgemaskinen kan du eksempelvis søge efter størrelse, budget og om lejemålet på forhånd er møbleret.

Hvis lejemålet ikke er møbleret, skal du selv ud og investere i inventar. For eksempel er det meget naturligt, at du skal bruge kvalitetshylder til opbevaring af produkter. Der er et bredt udvalg og det kan derfor være besværligt at finde det helt rigtige udstyr og det er dermed nemt at gå galt i byen.

Du bør overveje, hvorvidt dit lager vil være til frit skue for besøgende. Hvis dette er tilfældet, vil det være godt med reoler, der er lakeret således farven matcher væggens. Det vil i kombination med struktur på hylderne give et mere naturligt indtryk på den besøgende.

DeruDerudover bør du overveje, hvilken type varer du skal have liggende på hylden. Skal reolen kunne bære op til 600 kg. pr. hylde behøver du blot en reol med stålhylder. Skal den derimod kunne bære mellem 600 og 2500 kg. pr. hylde skal du kigge på reoler med mdf plader.

God fornøjelse med dit nye erhvervsdomicil og med lagerindretningen!

Dette er en advertorial