Business Class

Juice fra Joe & The Juice

Joe & The Juice udvider deres virksomhed

Den danske virksomhed, Joe & The Juice, har visioner om at fordoble deres juicebarer verden rundt, indenfor de næste par år. Det er dog den store mangel på arbejdskraft, i sær i Storbritannien som ses som den største udfordring.

Joe & The Juice fordobler i fremtiden

På nuværende tidspunkt er der 300 barer på verdensplan, med navnet Joe & The Juice. Det ligger i fremtidsplanerne at dette skal fordobles i løbet af de næste par år, hvor en børsnotering også rygtes at være i planerne. Det skriver The Guardian.

Det er i sær i Storbritannien at fremtidsplanerne er rettet i mod, hvor 20 nye juicebarer er på tegnebrættet i løbet af 2022. Der er i forvejen 54 juicebarer i Storbritannien, og hvis fremtidsplanerne holder stik, vil landet blive det største marked for juicekæden.

Det er dog ikke uden usikkerhed

Juicekæden har nemlig svært ved at anskaffe sig den nødvendige arbejdskraft, grundet det store personalemangel i hele Europa. På nuværende tidspunkt er 5 af kædens butikker på nuværende tidspunkt lukket, grundet mangel på personale.

Thomas Nørøxe, topchef hos Joe & The Juice siger: “Vi har brug for 15 nye ansatte om ugen, og vi får dem ikke i øjeblikket”

Markant underskud efter corona

På trods af, at juicekæden mødte stort underskud i 2020 i coronapandemiens start, er ambitionerne om vækst fortsat i visionerne. I løbet af de seneste 3 år, har virksomheden mistet nær en millard kroner, og lukket 10 barer i 2020.

“Joe & The Juice var og er stadig økonomisk påvirket af pandemien som følge af faldet i trafikken gennem gader, shopping centre og lufthavne på grund af den hårde nedlukning og de lukkede grænser,” skriver virksomheden i deres årsrapporten.

Salgstallene i London er dog tilbage på samme niveau som før pandemiens udbrud, oplyser Thomas Nørøxe til The Guardian.

Det var tidligere i år, at Thomas Nørøxe overtog stillingen som topchef i virksomheden, efter Deloitte fandt uregelmæssigheder i virksomhedens årsrapport.

Ovenstående artikel/artikler er resumeret af business-class.dk, hvor skribenterne ikke har udført selvstændig research på emnet. Du kan tilgå den oprindelige artikel, hvis det ønskes. 

https://www.berlingske.dk/virksomheder/dansk-juicegigant-vil-udvide-forretningen-markant-paa-trods-af