Business Class

Har du brug for yderligere lager- eller opbevaringsplads?

 

Som erhvervsdrivende kan der forekomme tidspunkter, hvor der er behov for yderligere lager- eller anden form for opbevaringsplads. Der findes – desværre – ikke synderligt mange af disse løsninger, der er midlertidige, hvilket ellers vil være den mest ideelle løsning på din problemstilling. Mange af de virksomheder, der står med et akut behov for yderligere plads til varer, gamle kontormøbler el.lign. ender med, at leje yderligere plads i nærheden af deres nuværende placering. Det er en ganske fin løsning, men faktum er dog, at den ikke er synderligt midlertidig, så derfor bør du naturligvis være klar over, at det kan være en løsning, der kan vise sig at koste mange penge.

Overvej et mindre depotrum

Hvis du ikke har behov for synderligt megen yderligere plads, så bør du tage op til overvejelse, at se nærmere på et såkaldt depotrum. Du skal dog være opmærksom på, at sådanne lokaler oftest ikke byder på specielt meget plads, hvorfor det udelukkende vil være en løsning, der er aktuelt, hvis du har behov for midlertidig opbevaring af f.eks. en række kontormøbler, varer i et mindre omfang eller deslige. Fordelen ved et sådant lokale til fordel for et lagerlokale er, at det er billigere på månedlig basis og samtidig vil du også være fri for, at skulle betale enten et indskud eller et depositum. Derfor er det en fremragende løsning for dig, der blot har behov for midlertidig opbevaring i et mindre omfang.

Få leveret en container direkte på adressen

Der er både fordele og ulemper ved at leje et depotrum. Én af de særlige ulemper er, at du er nødsaget til at leje et depotrum, der ikke befinder sig på din adresse. Hvis du ønsker at have de opbevarede varer eller ejendele ved hånden, så bør du i stedet se nærmere på, at få leveret en container til din adresse. Der findes op til flere firmaer i Danmark, der beskæftiger sig med containerudlejning, hvorfor der med garanti også er mulighed for, at der kan leveres en container til din adresse. En sådan container vil oftest være en 20-fods-container, hvor du nemt bør kunne finde plads til de varer eller ejendele, der skal opbevares på midlertidig basis – uanset om der er tale om et par dage eller flere måneder.

Er midlertidig opbevaring det rette for dig?

Hvis du står i en situation, hvor der er behov for yderligere plads til opbevaring af enten varer, møbler eller lign., så bør du overveje, om det kun er noget, der er midlertidigt. Det kan sagtens tænkes, at din virksomhed er i fremdrift og du derfor også fremadrettet vil skulle bruge yderligere plads. Det er også ensbetydende med, at du bør tage en kort eftertænkningspause for at vurdere, om du bør investere i mere permanent plads, da den midlertidig løsning naturligvis vil vise sig at være mindre praktisk end en permanent løsning på sigt. Det kan være ved at flytte virksomheden til et nyt domicil eller investere i et nyt lager i nærheden af dit nuværende.