Business Class

Sådan ser det energivenlige hus ud i 2016

Business-class3 lav engergio hus

Går du meget op i energivenlige huse og lignende? Synes du, at det er interessant at finde ud af, hvor meget du har mulighed for at spare ved at skifte fra en opvarmningskilde til en anden? Hvis ja, så skal du blot fortsætte med at læse her. Her på siden får du nemlig nogle gode input til, hvordan det energivenlige hus med stor sandsynlighed kommer til at se ud i 2016.

Det er med stor sandsynlighed et træhus

Flere og flere vælger at få bygget et energivenligt hus af træ. Og selvom materialet er træ, så er det bestemt ikke ensbetydende med, at det ikke kan være energivenligt – tværtimod. Træ er et super godt materiale i forhold til at bygge energivenlige huse. Derudover er træ også et materiale som ser uhyre godt ud. Og med tiden vil det få en meget naturlig og charmerende patina som mange mennesker stræber efter. Hos Linkhuse.dk kan du se flotte eksempler på træhuse, der er meget energivenlige. Lige noget for dig der gerne vil have et energivenligt hus i træ som samtidig bærer præg af et moderne look.

Huset er udstyret med varmepumpe og-/eller jordvarmeanlæg

Det energivenlige hus i 2016 er med meget stor sandsynlighed også udstyret med en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. Disse to opvarmningskilder er blevet ekstremt populære i løbet af de sidste år – og med ganske god grund. Den helt store fordel ved at bruge en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg som opvarmningskilde er, at du får en uhyre billig varme. Derudover er vedligeholdelsesomkostningerne også minimale i forhold til, hvor mange penge du kan spare sammenlignet med brug af et gas-/eller oliefyr.

I tvivl om, hvad en varmepumpe koster? Fortvivl ej. Læs følgende artikel på Synrgi.dk og find ud af, hvilken pris du skal forvente at give. Artikel: http://synrgi.dk/varmepumpe-pris-inkl-montering/

Solceller på taget er bestemt ikke utænkeligt

Solceller er igen begyndt at stige i salget, hvilket vidner om, at år 2016 bliver et super fint år for solcelleanlæg og lignende. Solceller er en uhyre smart måde at spare på strømmen på. Solens energi er nemlig en billig energikilde i forhold til at skulle betale for strøm hos dit lokale elselskab.

Boligens isolering er uovertruffen

I 2016 kan du selvfølgelig også forvente, at der er et stort fokus på den rette isolering. Derfor vil det energivenlige hus til næste år være udstyret med den bedst mulige isolering som findes. Det vil altså sige, at alt fra gulv til loft vil være isoleret optimalt. Hos http://www.xl-byg.dk/ kan du finde alt, hvad du skal bruge for at lave en optimal isolering af boligen.