Business Class

Sådan øger du din produktivitet på arbejdspladsen

Business-class1

Vil du gerne lære, hvordan du kan øge din produktivitet på arbejdspladsen? Hvis ja, så brug de næste par minutter på at læse denne artikel. Den indeholder nemlig et væld af gode tips og tricks til en større produktivitet. Og en større produktivitet er alt andet lig med en flottere og mere indbydende bundlinje.

Musik i ørene kan få dig til at øge fokus og arbejde mere effektivt

Der er ingen tvivl om, at du med musik i ørene kan øge din produktivitet. Flere studier og undersøgelser har nemlig vist, at forskellige genre inden for musik kan hjælpe dig med at være mere koncentreret, hvilket får dig til at ”få mere fra borde”.
Se eksempler på fantastiske høretelefoner til arbejdet her.

Tag en aktiv pause

Hvis du sidder på kontor, så er dette tip især noget for dig. Kroppen kan meget hurtigt komme til at gå i dvale, hvis du sidder på din kontorstol i for lang tid. Og hvis først kroppen er gået i dvale, så vil din produktivitet stille og roligt falde.

Løsningen på dette problem er faktisk ganske simpel. Noget som for alvor kan hjælpe dig, det er en aktiv pause. Med en aktiv pause menes der en pause, hvor du lige hurtigt får rørt kroppen. Det kan bl.a. ske i form af nogle englehop, nogle strækkeøvelser eller måske en kort løbetur.

Der skal ikke så meget til for at få kroppen på ret køl igen, så du kan yde dit maksimale. Derfor skal du tillade dig selv at tage en aktiv pause, når din krop begynder at ”kede sig”.

Fjern forstyrrende elementer

Har du en smartphone til at ligge i nærheden af dig? Har du nem adgang til Facebook? Har du en kollega som aldrig kan holde mund, når der skal holdes mund? I så fald skal du få gjort noget ved problemerne. Forstyrrende elementer som ovenstående er roden til alt ondt, når det kommer til at effektivisere din produktivitet. Få fjernet de forstyrrende elementer og oplev, hvor meget din produktivitet rent faktisk kan forøges.