Business Class

3 mulige trapper til jeres virksomhed

BC- SS - dolle trappe

Ligesom det er vigtigt med praktiske trapper i private boliger, så er det naturligvis også vigtigt med praktiske trapper hos virksomheder. Du bliver præsenterer for 3 mulige trapper til jeres virksomhed, som er både pladsbesparende og stilfulde.

Spindeltrapper

Spindeltrapper er praktiske både indendørs og udendørs. Det er dog hovedsageligt indendørs spindeltrapper, som bliver efterspurgt af danske virksomheder. Med en stilfuld spindeltrappe er det muligt at skabe ro og balance i ethvert rum. Hvorvidt spindeltrappen er det rette valg afhænger i høj grad af rummenes opbygning.

Der findes også vindeltrapper, som langt hen af vejen minder om spindeltrapper. En vindeltrappe er kendt for at sno sig op som en spiral, mens spindeltrappen typisk vil sno sig omkring en søjle. En spindeltrappe optager typisk mindre plads, men har til gengæld også smallere trin end en vindeltrappe. Der er dermed både fordele og ulemper ved de to trappetyper.

Centertrapper

Sætter du pris på et flot og diskret trappesystem, så kan din virksomhed overveje at få opsat centertrapper. Sammenligner man forskellige trappeløsninger, så er der ingen tvivl om, at centertrapper er en af de løsninger, som optager mindst plads i et rum. Når et rums kubikmeter skal udnyttes på bedst mulig vis, så vil det være oplagt at vælge centertrapper. Det vil især være en oplagt løsning, hvis man har interesse i at få opsat en petit trappe. Det er en meget fleksibel trappeløsning, som kan formes og placeres til individuelle ønsker og behov.

Er pladsen trang i virksomheden, så vil centertrapper være den mest hensigtsmæssige løsning. Denne type trappe er typisk fremstillet af solide og slidstærke materialer i høj kvalitet.

Ligeløbstrapper

Sidst, men ikke mindst kan man overveje ligeløbstrapper til virksomheden. Det er en ganske populær trappeløsning, som bliver brugt i både private hjem og erhvervsbygninger. Det er den klassiske trappeløsning, som kan anvendes både indendørs og udendørs. Det er en helt enkel trappetype, som formår at forbinde to etager uden sving. Ligeløbstrapper er dog ikke nødvendigvis egnet til alle virksomheder. Indendørs er der tendens til, at trapperne kan optage meget plads. Trapperne er derfor specielt egnet til udendørs brug, hvor de er flotte og funktionelle. Der findes mange typer ligeløbstrapper, hvor stilen i høj grad er inspireret af nordisk design.

Skal man købe ligeløbstrapper, skal man typisk købe et startersæt, som består af to trapper. Herefter kan man vælge at forhøje trappen med op til 12 trin, hvilket svarer til 2,86 meter. Trinene kan købes i forskellige bredder, hvor bl.a. 80 cm. og 100 cm. er repræsenteret. Mulighederne er mange, og du kan højst sandsynligt finde en praktisk ligeløbstrappe til din virksomhed.