Business Class

Flere og flere lønmodtagere leaser bil gennem arbejdet

Flere og flere lønmodtagere – med mulighed for det – leaser deres bil gennem arbejdet. Og hvordan kan det så være? Den største grund til et stigende antal af leasingaftaler er uden tvivl, at det kan betale sig økonomisk.

Leasing af bil kan være den bedste løsning i forhold til økonomi

Hvis du har et arbejde, hvor du skal køre meget, så er der ingen tvivl om, at det kan være ganske værdifuldt for dig at lease bilen gennem dit arbejde. For langt de fleste vil det nemlig være den økonomisk bedste beslutning.
Når du kører meget, så bruger du mere brændstof og risikoen for skader stiger utvivlsomt. Med det in mente er det altså en ganske glimrende ide at lease bilen gennem firmaet. På den måde har du ikke særlig stor kapital bundet i bilen, hvilket for mange er en kæmpe fordel.

Mange finder ”fri brændstof” meget attraktivt

En af de helt store grunde til, at leasing af bil gennem firmaet er så populært, er uden tvivl ”fri brændstof”. Tanken om, at firmaet betaler forbruget af brændstof er for mange yderst attraktivt. Det giver bl.a. mulighed for at køre sydpå på ferie for ganske billige penge.
Ulempen ved fri brændstof er selvfølgelig, at du bliver beskattet af fri bil. Denne udgift er typisk ikke i nærheden af, hvad du ellers skulle betale for dit brændstof.

Kan billeasing betale sig for dig? Få hjælp af en rådgiver!

Er du i tvivl om billeasing kan betale sig for dig? Hvis ja, så anbefaler vi uden tvivl, at du henvender dig hos en rådgiver. På den måde kan du få professionel hjælp til at finde ud af om billeasing faktisk er den bedste løsning for dig og dine behov.
Det er i øvrigt heller ikke sikkert, at danske leasing biler er det bedste valg for dig. Måske skal du se nærmere på bilimport fra Tyskland. Få hjælp af din arbejdsplads og en ekstern rådgiver, når du skal finde ud af, hvilket leasingløsning som er mest fordelagtig for dig og din økonomi.