Business Class

Virksomhedsejer? Forkæl din virksomhed, og få i tifold igen

Er du virksomhedsejer, så ved du sikkert, hvor vigtigt et godt arbejdsmiljø er. Du ved sandsynligvis også, hvor vigtigt det er at have glade ansatte. Du har måske sørget for firmajulegaver, firmajulefrokost og kantineordning. Men har du prøvet at tænke ud af boksen? Nogle gange skal der nye tiltag til for at opnå en fortsat vækst og produktivitet på arbejdspladsen. Vi har tænkt ud af boksen for dig og kommer her med fire bud på, hvad du kan give din virksomhed i gave – og som både de ansatte og dig selv vil sige mange tak for.

Anskaf intranet

Flere og flere virksomheder får det – er du en af dem? Med et intranet får din virksomhed en digital arbejdsplads, hvor alle ansatte kan holde sig opdateret omkring alt det, der sker på arbejdspladsen. Intranettet er også stedet, hvor de kan finde relevant information. Med et intranet bliver jeres fremtidsvisioner for virksomheden understøttet, og samarbejdet bliver meget lettere.

Intranet har også mange andre fordele. Blandt andet kan ting som øget produktivitet, mere effektive arbejdsgange, engagerede og velinformerede medarbejdere nævnes. Lyder det interessant? Læs mere her.

Få gennemført et energisyn

Tænker du over, hvor meget energi din virksomhed bruger, samt om dette kunne mindskes? Et stort energiforbrug er både dårligt for miljøet og virksomhedens pengepung, og ofte er der en del penge at spare, når resultatet af energisynet bliver beregnet. Det kan være alt lige fra belysningen, der kan justeres, til varmeforbruget i kælderen, der ikke gør nogen nytte. Energiteknikerne ser ting, man som virksomhedsejer ofte overser – muligvis fordi det ikke er det, du er uddannet til. Lad fagfolk klare sagen, og spar penge! Mere information samt priser kan du se på www.kubenman.dk.

Husk indretningen

Selvom du har tænkt over alt det sociale, så skal du også huske tiden imellem de sociale arrangementer – nemlig arbejdstiden. Det er ikke fedt at sidde på et kontor, hvis der er mørkt eller fugtigt. Ligeledes kan pladsmangel eller frustration over samme også medføre et dårligere udført arbejde. Sørg for gode lamper, godt computerudstyr, kontorstole med ergonomisk komfort og andre goder. Du vil med garanti kunne mærke det på dine medarbejdere og deres udbytte af tiden!

Husk humoren

Der er med sikkerhed masser af humor til firmafrokosterne, og der bliver nok også grint og snakket en del i pauserne, men husker I det interne sammenhold? Udover det sammenhold intranettet kan byde ind med, så er det også vigtigt at huske resten for at opnå glade, tilfredse og hårdtarbejdende ansatte. Grin med dine ansatte, sørg for at de føler sig hørt og ikke mindst værdsat. Dét er vejen mod kontinuerlig fremgang i virksomheden og vil gøre både du og dine ansatte glade for at gå på arbejde – hver dag.

 

Rigtig god fornøjelse med projekt ”virksomhed i top”!